PIKSI "ZAPALIO" SRBIJU! Bajčetić? Priča NIJE GOTOVA!

Autor:

Sport

20.03.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor naše reprezentacije govorio je o jednom od najvećih talenata evropskog fudbala.

PIKSI "ZAPALIO" SRBIJU! Bajčetić? Priča NIJE GOTOVA!

Foto: Tanjug/AP

Stefan Bajčetić

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, govorio je za medije pred izazove koje našu reprezentaciju čekaju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Srbija će igrati protiv Litvanije u Beogradu (24. mart, 20.45) i Crne Gore u Podgorici (27. mart, 20.45), a Stojković se dotakao brojnih zanimljivih tema.

Govorio je selektor "orlova" o povlačenju Marka Dmitrovića iz reprezentacije, ali i o "slučaju Bajčetić". Jedan od najtalentovanijih fudbalera Evrope, Stefan Bajčetić, i dalje nije odlučio da li će nastupati za Španiju ili Srbiju.

- Što se tiče Bajčetića, mislim da je sve došlo prebrzo za klinca od 18 godina, znate celu istoriju, on je rođen tamo, majka mu je Španjolka, otac naš. Obavio sam razgovor, ono što je važno, mislim da trenutno nije spreman da igra ni za Španiju, ni za Srbiju, a sada se i povredio i neće igrati do kraja sezone. Nećemo se predati od njega, ali će on na kraju morati da sam donese odluku za koga će nastupati - otkrio je Piksi.

Podsetimo, Stefan Bajčetić trenutno je igrač Liverpula, a otac mu je nekadašnji igrač Crvene zvezde, Srđan Bajčetić. Ipak, majka mu je iz Španije, pa je u mlađim kategorijama nastupao za ovu zemlju. Za koga će igrati u seniorskom timu ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading