SVE JE GOTOVO! Piksi OSTAO bez još jedne VELIKE ŽELJE! Našao se na SPISKU druge države!

Autor:

Sport

10.03.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je postojao i tračak nade da će zaigrati za Orlove više ga nema, jer se Stefan Bajčetić našao na širem spisku reprezentacije Španije.

SVE JE GOTOVO! Piksi OSTAO bez još jedne VELIKE ŽELJE! Našao se na SPISKU druge države!

Foto: Starsport

Najmlađi debitant u istoriji Liverpula Stefan Bajčetić uvršten je na širi spisku selektora reprezentacije Španije Luisa de la Fuentea za predstojeće kvalifikacione utakmice protiv Norveške i Škotske, za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Bajčetić junior je na spisku od 69 imena prema saznanjima "Cadena COPE", ali je namera sa srpskim Špancem da bude za ovu priliku prepušten selekciji do 21 godine.

Ako Stefan, koji i dalje može da igra za U19, bude zaigrao za mladu reprezentaciju on će i dalje zadržati pravo da promeni nacionalne boje i zaigra za A nacionalni tim Srbije.

Foto: Tanjug/AP

Stefan Bajčetić

 

Inače, as Redsa bi mogao da postane drugi igrač srpskih korena koji je završio na spisku reprezentacije Španije.

Priliku da probije barijeru imao je Bojan Krkić, nekadašnji igrač Barselone je sa samo 19 godina odigrao desetak minuta za Crvenu furiju u zvaničnom meču protiv Jermenije, kada je na selektorskoj klupi sedeo legendarni Visente Del Boske.

Nema sumnje da bi, ukoliko izabere da igra za Srbiju u seniorskoj konkurenciji, Stefan Bajčetić odmah dobio poverenje selektora Dragana Stojkovića Piksija u A timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading