BAJČETIĆ OTKRIO SVOG UZORA: "Nadam se da ću jednog dana biti kao on"

Autor:

Sport

05.03.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jako je smiren kada ima loptu, ne oseća nikakav pritisak."

BAJČETIĆ OTKRIO SVOG UZORA: "Nadam se da ću jednog dana biti kao on"

Foto: Profimedia

Stefan Bajčetić i Dušan Tadić

Veliki talenat Stefan Bajčetić i tu dileme nema. Ali i pored nesumnjivog kvaliteta, mladi vezista Liverpula je odigrao jako slabo u Ligi šampiona protiv Real Madrida. Španca srpskog porekla "pojeo" je Luka Modrić i tako pokazao da Stefan još mora da radi.

Republika

Foto: Profimedia

Stefan Bajčetić

- Igrao sam protiv jednog od najboljih vezista na svetu u poslednjoj deceniji, pa naravno da sam učio od njega. Iskustvo koje se stiče na velikim utakmicama je vrlo bitno. Modrić je poseban igrač. Jako je smiren kada ima loptu, ne oseća nikakav pritisak. Ako i krene u presing na njega, svestan je apsolutno svega oko sebe i to me je najviše impresioniralo. Nadam se da ću jednog dana biti kao on, ali ko zna - rekao je Bajčetić za "Tajms".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić

Priznaje vezista Liverpula da nije očekivao ovako meteorski uspon sa 18 godina.

- Želim da pomognem timu, ali i da učim što više mogu u isto vreme. Moram da nastavim da radim. Želim da ostanem u timu. Smejem se sve vreme zato što nisam očekivao da će sve da mi se desi tako brzo, tako rano u životu. Ali, prihvatam to, sto odsto.

Sjajan odnos Bajčetić ima sa trenerom Klopom.

- Viđamo se svakog dana na treningu i uvek mi govori da pokažem samopouzdanje. Sviđa mu se moj intenzitet, rekao bih. Želim da budem intenzivan, ali i miran s loptom - objasnio je Bajčetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading