KARLEUŠA UDARILA NA RTS ZBOG DISKRIMINACIJE: Jelena ponizila srpskog predstavnika i LGBT populaciju! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ponovo udarila na RTS.

KARLEUŠA UDARILA NA RTS ZBOG DISKRIMINACIJE: Jelena ponizila srpskog predstavnika i LGBT populaciju! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša, kao što je i očekivano, napala je RTS i glasanje za predstavnika Srbije na predstojećom Evroviziji 2023. Naime, na Instagram profilu Karleuša je negodovala srpskog predstavnika Luk Bleka i njegovu pobedu, a potom je istakla i da je stručni žiri bio loše nastrojen prema Džipsiju i pevačici Zejni

 

- Zejna je sinoć morala da pobedi! Zašto? Pa kako zašto? Za početak je bila najbolji pevač na takmičenju. Crni Luk, koji je pboedio, nije ubo ton u d*pe. Fini dečko, nije kriv, ali nikoga ga se neće sećati za dva meseca. Tačka. Ovo je surov posao, ne bajka za osetljivu decu pa da mora da se pazi na njihova osećanja. Ko je razmišljao o Zejni i Džipsiju i njihovim osećanjima diskriminacije, nepravde, nemoći? Niko!

- Dalje, jedina prava evrovizijska pesma je bila upravo od Zejne, jer ulazi u kategoriju ,,World music". Crni Luk je na silu pokušao da bude trp i art i da strancima proda njihovu foru, a sve ukupno je bilo samo jeftini krindž pokušaj! Mi ne možemo da prodajemo tu vrstu muzike i tripa strancima, jer će oni uvek biti bolji u tome od nas, jer su u toj muzici prirodni i bolji. Sem ako nisi talentovao kao Džipsi, a Crni Luk nije. Da se razumemo, ja voli crni luk, ali ne u voćnom miksu. 

Foto: Instagram.com printscreen

Jelena Karleuša Instagram

 

- Jedna poruka i za LGBT zajednicu koja je najpovala Crnog Luka sinoć. Tako ste hajpovali i Hurricane prošle godine, pa je bilo šta?

- Za kraj, neću da dolivam ulje na vatru, ali ipak hoću. Džipsi i Zejna imaju sva prava da kažu da je ono sinoć bila brutalna diskriminacija od strane belog žirija. I jeste. Jeste i tačka! Ali ako im je za utehu, pred Zejnom i Džipsijem je velika karijera. Dečko je sebe nazvao Džipsi. Bum! U glavu! Hranro! Otvoreno! Zejan je Zejna bre! U sred Beograda! Osoba koja konačno u ime svih Roma diže glas i kaže da su je maltretirali u školi, u poslu i životu i da neće da trpi. I zašto bi?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading