NAJNOVIJE VESTI ZA MARAKANE: Crvena zvezda ima poruku za sve navijače!

Autor:

Sport

05.03.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se "žurka" na našem najvećem stadionu.

NAJNOVIJE VESTI ZA MARAKANE: Crvena zvezda ima poruku za sve navijače!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda je doneo odluku da obraduje sve zvezdaše i pristalicama  kluba omogući da besplatno budu deo spektakla koji se sprema za proslavu 78. rođendana na utakmici protiv Novog Pazara. 

 

 

Tradicionalno kapije stadiona “Rajko Mitić” će biti otvorene za sve zaljubljenike u crveno-bele boje, u nedelju 12. marta, kada će izabranici Miloša Milojevića odmeriti snage sa ekipom Novog Pazara. Kao i prethodne sezone posle ostvarene pobede u "večitom derbiju",  obeležen je 77. rođendan Crvene zvezde, a ovoga puta 78. rođendan biće proslavljen spektaklom koji se priprema za narednu nedelju. 
 
S obzirom na to da je atmosfera na derbiju bila vrhunska, a podrška navijača od izuzetnog značaja, u Crvenoj zvezdi su sigurni da će se to ponoviti već protiv Novog Pazara i da će zvezdaši, koje očekuju brojna iznenađenja u što većem broju ispuniti tribine stadiona “Rajko Mitić”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading