PIKSI ŠOKIRAO NACIJU! Neočekivano ZBOGOM reprezentaciji!

Autor:

Sport

20.03.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan igrač rešio je da završi sa nacionalnim timom.

PIKSI ŠOKIRAO NACIJU! Neočekivano ZBOGOM reprezentaciji!

Foto: Starsport

Marko Dmitrović i Aleksandar Mitrović

Dragan Stojković Piksi obratio se naciji pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Jedna od neočekivanih tema bila je i povlačenje Marka Dmitrovića iz nacionalnog tima.

- Obavestio nas je pre nekoliko dana da se oprostio od reprezentacije. Želi da se posveti klupskim obavezama. Želim da mu se zahvalim na svemu što je uradio za reprezentaciju. To je njegova odluka. Prepostavljam da se bori da bude broj jedan na golu Sevilje. Po njegovim rečima ima dovoljno mladih golmana kojima treba da pružimo šansu i to je to. Nema tu nikakvih drugih stvari. Ovo je prava istina što vam ja kažem - otkrio je Stojković.

Marko Dmitrović debitovao je za Srbiju u vreme dok je Mladen Krstajić bio selektor. Tada je imao 25 godina i branio je 45 minuta u prijateljskom meču protiv Južne Koreje (1:1).

Od tada, pa do povlačenja uspeo je da skupi 19 nastupa u nacionalnom timu, a vreme je uglavnom provodio na klupi ili tribinama.

Trenutno brani za Sevilju sa kojom se bori da stigne do trofeja u Ligi Evrope gde će u četvrtfinalu igrati protiv Mančester junajteda i ostvari što bolji rezultat u La Ligi gde se trenutno nalazi na na 14. poziciji i bori se za opstanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading