ISPLIVAO HOROR SNIMAK NAPADA NA DMITROVIĆA: Ogoljena SRAMOTA Turaka - Srbin jedva izvukao živu glavu u Istanbulu! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.03.2023

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet šokiran jezivom scenom koja se odigrala na Bosforu.

ISPLIVAO HOROR SNIMAK NAPADA NA DMITROVIĆA: Ogoljena SRAMOTA Turaka - Srbin jedva izvukao živu glavu u Istanbulu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lekari ukazuju pomoć Dmitroviću u Istanbulu

Revanš meč osmine finala Lige Evrope između Fenerbahčea i Sevilje (1:0) ostaće upamćen po huliganskom napadu turskih navijača na golmana reprezentacije Srbije Marka Dmitrovića.

Igrao se 56. minut kada je sa tribine na kojoj su bili smešteni tifozi Fenera poletelo nekoliko oštrih predmeta, od kojih je jedan pogodio Srbina u glavu.

Utakmica je odmah prekinuta, lekari su ušli na teren kako bi ukazali pomoć srpskom "čuvaru mreže", koji je završio na travi.

Internetom kruže snimci ovog divljaštva Turaka, a kako se sve odigralo uverite se sami.

 

 

 

 

Hrabri Dmitrović je ostao na golu Andalužana, koji su zahvaljujući trijumfu od 2:0 iz prve utakmice izborili četvrtfinale drugog po rangu evropskog takmičenja.

Podsetimo da je ovo drugi "atak" na Dmitrovića u kratkom vremenskom periodu, pošto se nedavno sukobio sa jednim navijačem PSV-a tokom gostovanja Sevilje u Ajndhovenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading