UVEČE JE OSTAVILA MOMKA, A SUTRADAN JE NAŠLA JEZIVU PORUKU NA WC ŠOLJI! Od šoka nije mogla da dođe sebi, a on se setio najodvratnije stvari IKADA

Autor: N.J.

Lifestyle

25.08.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je podigla poklopac od WC šolje imala je šta i da vidi.

UVEČE JE OSTAVILA MOMKA, A SUTRADAN JE NAŠLA JEZIVU PORUKU NA WC ŠOLJI! Od šoka nije mogla da dođe sebi, a on se setio najodvratnije stvari IKADA

Foto: instagram

Sigurni smo da vam nikad niko nije ostavio poruku na dasci WC šolje. Sama pomisao na ovako nešto je odvratna, ali Lani Rej upravo se ovo dogodilo. Upoznala je muškarca preko aplikacije za izlaske, a onda ga je pozvala u svoj dom u Mičigenu. Ovo je još jedan podsetnik da često možemo naleteti na potpune čudake i često opasne muškarce.

Ubrzo, shvatila je da nisu "jedno za drugo" i zamolila ga je da ode kući. On se nije bunio, ali je zamolio da pre nego što ode koristi njeno kupatilo, a onda joj se osvetio. Devojka se prisetila kako je tekao njihov razgovor:

- Počeo je da govori o tome kako je svestran, osoba koja je proputovala svet. Odmah je rekao da su u Francuskoj bile dve devojke koje su htele da imaju trojku sa njim. Samo nije bio baš šarmantan. U suštini nije mi se svideo, a kao izgovor ja sam rekla da nisam prebolela svog bivšeg dečka. Pitao me: "Mogu li koristiti tvoj toalet pre nego što odem?", što je, naravno, bilo u redu. Nisam znala da je išta napisao sve dok me sledeći dan moja cimerka nije nazvala i rekla: "Šta se dogodilo s našim WC - om?" - pričala je ona.

Foto: instagram

Lana Rej našla poruku

Naime, dečko njene cimerke došao je kod njih i kada je podigao poklopac naišao je na poruku napisanu karminom za usne.

- Pisalo je: "Ona se ne odriče svog bivšeg - beži" i napisao je njegov broj telefona kako bi ga mogli kontaktirati za više informacija - otkriva ona i dodaje:

- U početku sam mislila da je to smešno, ali više se ne osećam tako jer je koristio moj ruž i to je  nehigijenski. Zapravo je upotrebio dve različite nijanse ruževa i vratio ih je na pult, nadajući se da ću ih ponovno upotrebiti.

Mnogi komentatori su zaključili da je čovek emocionalno nestabilan, a neki muškarci su ga branili što ona misli da nije u redu.

Foto: instagram

Lana Rej našla poruku u wc - u

- Video koji je postao viralan bio je pomalo frustrirajući. Bilo je mnogo muškaraca koji su stali na njegovu stranu i misle da je to smešno, ali ne uzimajući u obzir koliko je to zapravo odvratno - rekla je ona za "Njujork post".

Nakon susreta, devojka je rekla da je izbrisala sve aplikacije za upoznavanje na mrežama. Savetuje drugim ženama da se odmah sklone, ako se na sastanku sa dečkom ne osećaju prijatno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading