ANA TRAŽI DA SE SAKRIJU DOKAZI O AFERI SA LAKIĆEM: Moli adminke da je ne unište prepiskama, isplivali novi ŠOK DETALJI!

Autor:

Zadruga

18.09.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčič potpuno raskrinkana, osvanule nove prepiske o aferi sa Nikolom Lakićem.

ANA TRAŽI DA SE SAKRIJU DOKAZI O AFERI SA LAKIĆEM: Moli adminke da je ne unište prepiskama, isplivali novi ŠOK DETALJI!

Foto: ATA Images

Iako tvrdi da je Zadruga više ne interesuje, Ana Ćurčić sve vreme prati šta se dešava na velelepnom imanju u Šimanovcima, gde inače boravi i njena nekadašnja kuma, Milena Kačavenda.

Kako je drugoplasirana zadrugarka zaratila i sa adminkama, koje su vodile njenu fan-grupu, a sada iznose šokantne informacije o Ani, na društvenim mrežama pojavile su se nove prepiske, u kojima Ana zahteva od fanova da objave njenu stranu priče na temu odnosa sa Nikolom Lakićem.

Republika

Foto: ATA Images, TV Pink/printscreen

Ana Ćurčić i Nikola Lakić

 

- Skloni sve moje što ne treba, a ostavi ono što treba. I, da, najvažnije, Aca je naplatio njegov dug i završio. Laže i glumi sve - pisala je Ana.

- Da li je objavljeno? Ne vidim gde... Idi na drugu grupu i proveri, da li je neko nešto odgovorio? - usledila je nova poruka.

- Gospođa Ana šalje adminkama šta da sakriju, a šta da objave u dokazima protiv Lakića - objasnile su adminke, koje su objavile ove prepiske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading