OVA DEVOJKA JE SVOJU PRIČU ČAK I UBLAŽILA: Anu Ćurčić slomila ŽIVOTNA TRAGEDIJA Bojane Pavlović, ne želi više da sluša Anelinu patetiku!

Autor:

Zadruga

09.09.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je javno pružila podršku Bojani, pa isprozivala Aneli.

OVA DEVOJKA JE SVOJU PRIČU ČAK I UBLAŽILA: Anu Ćurčić slomila ŽIVOTNA TRAGEDIJA Bojane Pavlović, ne želi više da sluša Anelinu patetiku!

Foto: Tv Pink

Takmičarka "EliteBojana Pavlović sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" ispričala svoju tragičnu životnu priču.

Njena baba je ubila njenog oca, dok je deda pokušao da napastvuje njenu sestru. Brat joj je preminuo, a Bojana sumnja da je to zbog toga što ga nisu hranili, otac joj je bio alkoholičar, koji je sve maltretirao, dok je majka dedi isekla prste na nogama kad se smrzao.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

Njena ispovest pogodila je kompletnu naciju, koja ne prestaje da bruji o sinoćnjoj emisiji, a drugoplasirana zadrugarka, Ana Ćurčić, takođe nije ostala imuna, pa joj je pružila podršku putem svog Instagram profila, gde je provukla i ostale rijaliti učesnike:

- Ovo je težina života i priča ove Bojane je stvarna. A ne Analna ili bilo ko. Ovo je život, tuga i ovo je nešto o čemu treba da se priča, a ne ko je ostavio ženu i dete, kao da je to najveći životni problem. Bojana, devojko... Svaka tebi čast, kako si to bez patetike ispričala, gutajući suze i ponosno stajala, ali mislim da je ova devojka i ublažila svoju životnu priču - napisala je Ana.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

09.09.2023 17:51

Ovo je teska zivotna prica a ne kukumavcenje Anele i Ane Curcic, one su moge da biraju a Bojana ne