"KAD SAM BESNA, MOGU DA UBIJEM ČOVEKA" Teodora ima ROBIJU iza sebe, a sad PRETI cimerima!

Autor:

Zadruga

18.09.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite", koju prati glas o krimogenoj prošlosti, priznala da je kratkog fitilja, te da će da lete glave, ako joj neko bude dirao stvari!

"KAD SAM BESNA, MOGU DA UBIJEM ČOVEKA" Teodora ima ROBIJU iza sebe, a sad PRETI cimerima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Balzak

Učesnica "Elite" Teodora Radoičić šokirala je izjavom da je u stanju da ubije čoveka kad je neko iznervira! Ona se izdvojila u dvorištu Bele kuće s nekoliko cimera, pa objasnila da nije svesna postupaka kad joj padne mrak na oči, te i da Marija Malivuk, s kojom je na imanju u klinču već nekoliko dana, treba da se drži podalje od nje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Malivuik u klinču sa Teodorom Radojičić


- Ako me Marija još jednom bude iznervirala, kao pre nekoliko dana, biću u stanju da je ubijem! Kad mi padne mrak na oči, ne mogu da odgovaram za postupke, a znam da budem mnogo nezgodna. Ne volim kad neko dira ono što je moje, a ovde u rijalitiju svi kradu, zabadaju nos u tuđa posla i preturaju mi po stvarima, a ona to radi. Presudiću joj ako mi još jednom takne stvari. Ima na kraju da opravdam to što se priča da sam krimos, pa će da lete glave - pričala je Teodora, koja se potom prisetila kako je provodila vreme dok je tri godine robijala u zatvoru u Austriji:
- Uhapšena sam u Beču pod optužbom da sam pripadnica kriminalne organizacije, kao vodeća figura. U Austriji žene dobijaju mnogo blaže kazne, ali u mom slučaju je kontra, najstrože su me osudili. Rekli su da se naša organizacija bavi uvođenjem droge na crno tržište i prodajom. Po optužnici sam narko-bos. Gruba sam osoba jer samo ja znam šta sam radila da bih u zatvoru sačuvala živu glavu. Ko nije bio na robiji, ne može da zna. Trudila sam se da se uklopim u klan u kom sam našla prijatelje. To je mnogo važno u zatvoru i zato je rijaliti za mene mala beba kad su u pitanju svađe. U zatvoru nema svađa, samo krene šutka i tuča, pa ko prvi padne. 


Marija Malivuk: Teodori posle
rijalitija pravim sačekušu 

 


Posle svađe sa Teodorom Radojičić Marija Malivuk, koja takođe ima dane robije iza sebe, poručila je cimerki da neće da se tuče s njom pred kamerama, ali da će joj, čim bude u spoljnom svetu, napraviti sačekušu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Marija Malivuik kaže da neće da se obračunava sa Teodorom pred kamerama, već preti osvetom posle rijalitija

 

- Neće meni ovde da mafija jedna Teodora! Imam i ja dane robije iza sebe i ne plašim se nikoga. Ako mi se još jednom unese u lice, udariću je, pa ću sebe tako da diskvalifikujem. Bila sam i ja u zatvoru, radila s drogom i kamatarima, na Malti sam bila u vezi s raznim mutnim poslovima. Teodora se kurči, ali neće još dugo - vikala je Marija za crnim stolom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Prave vrednosti

18.09.2023 07:15

Tv Pink promovise "prave" vrednosti! Od sljama pravi "elitu". Jadna zemlja sa ovakvom elitom.