POKUŠALA DA SE UBIJE TAKMIČARKA "ELITE": Proglasili je MRTVOM, popila punu šaku lekova!

Autor:

Zadruga

13.09.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i takmičarka "Elite" pokušala da se ubije, proglasili je mrtvom nakon što je popila punu šaku lekova!

POKUŠALA DA SE UBIJE TAKMIČARKA "ELITE": Proglasili je MRTVOM, popila punu šaku lekova!

Foto: ST/Dragan Kadić

Marija Malivuk

Aktuelna takmičarka "Elite" Marija Malivuk u ovom rijalitiju je govorila o sestri koja je ubijena kad je imala samo 19 godina, kao i da je počinilac bio njen tadašnji partner, koji joj je pucao u stomak, pa u glavu. Ono što se ne zna je da je i Marija imala tužnu priču.

Ona je bila žrtva nasilja, maltretirana je od strane emotivnog partnera i njegove porodice i uspela je da se izvuče iz svega. Jednom prilikom je doživela saobraćajku i pala u komu u kojoj je bila šest nedelja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Malivuk

- Vraćala sam se kući sa svirke i udarila u banderu. Bila sam premorena. Posle šest nedelja sam se probudila u bolnici i videla moju mamu. Prvo što sam pitala je kada izlazim. Ja sam imala otvoren prelom butne kosti, šest preloma karlice, ona mi je probila sve organe osim srca i bubrega. Imala sam tri operacije, unutrašnje krvarenje i sepsu. Stalo mi je i srce. Meni je jedna noga kraća od druge za tri centimetara - ispričala je Marija za "Star" pre ulaska u rijaliti.

Pevačica se udala jako mlada, a nakon nekoliko meseci je pokušala i da se ubije.

- Mene su svi njegovi vređali i ja to nisam više mogla da podnesem. Htela sam da se ubijem. Jedan dan sam samo pronašla lekove i popiula ih. Nakon toga sam samo poljubila bebu. Prolazilo mi je kroz glavu koliko sam nesrećna. Ja sam samo bila dete. Bila sam besna sama na sebe što sam to dozvolila. Sada sam očvrsnula i baš volim život. Ostavila sam troje dece i borila se lavovski za njih, ali nisam torture mogla da trpim više - dodala je ona za gorepomenuti list.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marija Malivuk

Kako se dalje navodi, njen suprug ju je tada proglasio mrtvom, što je bio stres za njene najmilije.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivona

13.09.2023 15:06

Ok. Sve smo to već čuli. Sad ispričaju sa kojim reperom si bila, kako si uspela da ga odvojis od ćerke stare samo 4 meseca? To bi bilo zanimljivo čuti.