LJUBOMORNI SANJIN ZAREŽAO NA KAČAVENDU: Tražio joj da prizna emocije, sprema se da ŠUTNE DEVOJKU!

Autor:

Zadruga

16.09.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama trese imanje u Šimanovcima!

LJUBOMORNI SANJIN ZAREŽAO NA KAČAVENDU: Tražio joj da prizna emocije, sprema se da ŠUTNE DEVOJKU!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Sanjin Horvat sinoć je nakon emisije "Pitanja novinara" napao Milenu Kačavendu i napravio joj ljubomornu scenu jer nije htela da uzme njegovu supu koju su skuvali, već od Nemanje . Njih dvoje su se prepirali, a onda obelodanili deo svog razgovora tokom emisije.

Naime, njih dvoje su vodili ozbiljnu polemilu dok su za crnim stolom učesnici "Elite" pričali sa sedmom silom, a u jednom trenutku zauzeti Horvat je pitao Milenu da li je zaljubljena u njega. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda i Sanjin Horvat

- Da li si zalubljena u mene? - upitao je Sanjin ponovo Milenu dok su sedeli ispred sobe za rehabilitaciju. 

Imaš devojku kod kuće, o čemu ti pričaš? Sanjice, odakle ti pravo da me to pitaš? Kakvo ti je to glupo pitanje? - upitala je Milena, nakon čega je Sanjin besno ustao i odbrusio joj, a onda otišao u svom pravcu. 

- Ma, znaš šta, p*puši mi k*rac - poručio je besni Horvat. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda i Sanjin Horvat Elita

Milena je nakon toga ispričala Marku Đedoviću šta se desilo sa Sanjinom, a on joj je, poučen iskustvom iz prethodnih sezona, otkrio da zauzeti Horvat želi samo potvrdu da ona ima emocije prema njemu, kako bi na lakši način prekinuo svoju vezu i priznao šta zaista oseća prema njoj, a trenutno se trudi da to sakrije. Milena je bila vidno pogođena rečima koje joj je besni Sanjin uputio, ali ovo nije bio prvi put da se se posvađali i vrlo brzo nakon toga pomirili i nastavili svoj odnos kao da se ništa nije desilo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading