KAČAVENDA ZAVRŠILA U SANJINOV0M KREVETU: Više ne mogu da kontrolišu nagone, kamera sve USNIMILA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.09.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Varnice između njih dvoje postaju sve očiglednije.

KAČAVENDA ZAVRŠILA U SANJINOV0M KREVETU: Više ne mogu da kontrolišu nagone, kamera sve USNIMILA! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Odnos Milene Kačavende i zauzetog Sanjina Horvata privlači veliku pažnju još otkako su se zajedno pojavili ispred karantina, a od prvog dana boravka u rijalitiju njih dvoje provode svaki dan po ceo dan zajedno, zbog čega su sumnjaju da su se rodile emocije, što više ni Milena, a ni Sanjin ne mogu da sakriju. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Sanjin Horvat

Sanjin iz dana u dan sve otvorenije pokazuje da je ljubomoran i Mileni prebacuje kad komunicira sa drugim muškarcima, ali ni Kačavenda nije suzdržanija od njega po tom pitanju. 

Još jedna situacija koja se dogodila pred sinoću emisiju "Pitanja novinara" privukla je veliku pažnju. Naime, dok su takmičari rijalitija imali vremena da odmore i spavaju, Milena i Sanjin su šaputali u kuhinji, gde ju je on pozvao da dođe kod njega u krevet, kako bi zajedno odmoriliu u dozvoljeno vreme, jer je Milena ovonedeljni vođa i trenutno boravi u hotelu.

Kačvenda jeprihvatila poziv zauzetog Sanjina, a kamere su usnilile kako mu se uvlači u krevet i leže pored njega.

Kako je to izgledalo možete pogledati u video-snimku u nastavku ovog teksta.

 

 

Inače, Milena i Sanjin od prvog dana spavaju zajedno u bračnom krevetu, a svaki put kad dođe do nesuglasica jedno drugom prete da će isti napustiti, ali se to još uvek nije desilo, a sigurno će njihov odnos postati još zanimljiviji i više će se pratiti kad prođe njen mandat vođe i vrati se da spava u Beloj kući. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading