UČESNICI "ELITE" NE ZNAJU ŠTA IM SE SPREMA! Večeras u rijaliti ulazi ON, spremio je iznenađenje za sve! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.09.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesmu "Pusti to" će prvi premijerno imati priliku čuti učesnici rijalitija "Elita" na večerašnjoj žurci!

Nakon saradnje sa mnogim estradnim ličnostima, Nenad Živić poznatiji kao DJ Neba objavio je danas svoj prvi singl "Pusti to" koji je tačno u podne ugledao svetlo dana, te ga možete pogledati u videu iznad teksta. 

Foto: Promo foto

Nenad Živić dj Neba

Za 12- ti dan u mesecu i 12 -ti sat postoji i posebno značenje.

- 12 je broj kada vam "Univerzum" prema astrologij čuva leđa i daje zeleno svetlo za važne trenutke u životu. Danas je svakako taj dan. Pesma "Pusti to" je prva i sama je po sebi uvod za sve što sledi, a to je saradnja sa velikim muzičkim imenima. Moram da napomenem da sam sve radio sam, muziku, tekst, aranžman, kupio sam sva prava i kao što sam rekao ovo je tek početak. Idemo jako. Premijerno će pesmu prvi čuti učesnici rijalitija "Elita" na večerašnjoj žurci. Tražiće je na repeat - rekao je Neba za Republiku, koji je do sada sarađivao sa Teodorom Džehverović, Marija Anom Smiljanić, Gastozom, Sarom Reljić, Slađom Alegro kao i Bokijem Lexingtonom, Gazda Pajom, Mimi Mercedes

- Mogu da nabrojim preko stotinu naših izvođača sa kojima sam sarađivao, plašim se da neke ne izostavim, ali izdvajam turneju sa Acom Lukasom, zagrevati publiku pred takav solistički koncert je zaista velika čast -*rekao je Neba

Foto: Promo foto

Sve što vam treba dj Neba 

Rijaliti program Zadruga se preimenovala u "Elitu", ali ono što je ostalo isto su popularne i prepoznatljive žurke utorkom u Beloj kući.

Foto: Promo foto

Dj Neba

Sve to naravno pod palicom DJ Nebe, ali i njegovim budnim okom.

- Ja sam najpopularniji među samim učesnicima jer sam ja tu poput voditelja i produkcije maltene od samog početka. Tako da sam ja ispratio njih stotine, sa mnogima sam u super odnosu, redovno im puštam muziku na rođendanima, slavljima, čak i svadbe koju sam radio kod Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović. Kada ste u rijaltiiju među učesnicima dok traje žurka dešava se svašta, učesnici se opuste i nagledate se svega, pišu vam roditelji učesnika, mole za ovo, ono, ali ja sam profesionalac. Tu sam kao dj, a ostalo me ne interesuje - zaključuje Neba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


Komentari (0)

Loading