OBEZBEĐENJE JEDVA ZADRŽALO MATORU: Zbog Anite se zaletela kao furija, PENI I URLA IZ SVEG GLASA!

Autor:

Zadruga

12.09.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karambol na imanju u Šimanovcima!

OBEZBEĐENJE JEDVA ZADRŽALO MATORU: Zbog Anite se zaletela kao furija, PENI I URLA IZ SVEG GLASA!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je u rijalitiju "Elita" otvorena prodavnica, kako bi takmičari kupili namirnice koje su im potrebne za ovu nedelje, od novca koji su dobili tokom jučerašnje podele budžeta Milene Kačavende. Poznato je da se ispred prodavnice stvori tenzija, jer mnogi pokušaju da idu preko reda, zbog čega dođe i do žestokih svađa, a jedna se desila baš danas.

Naime, Jovana Tomić Matora napala je Jovanu Bjelović jer je u jednom trenutku gurnula Anitu Stanojlović ispred prodavnice. Obezbeđenje je moralo da reaguje jer je Matora krenula na Teodoru, a Tomićeva je iz sveg glasa vikala i pravila haos. 

- Klošarko, nemoj da je guraš! Budalo jedna, moramo prvo da izađemo, da bi vi ušli. Videla sam svojim očima da si to uradila - vikala je Matora ispred prodavnice. 

Gurnula je i ona mene - poručila je Teodora tokom svađe sa Matorom. 

Podsećamo, Matora je više puta govorila da se plaši svojih reakcija i da je jako zaštitnički nastrojena prema Aniti. 

Republika

Foto: Republika.rs, printscreen/instagram.com/luna_djogani

Matora i Anita

Ne plašimo se ni Anita, ni ja, ja se više plašim da neko bude bezobrazan prema Aniti. Ja se samo plašim sebe. Ja sam rekla zašto sam se ružno ponašala prema njoj, prosto sam imala cilj, muka mi je da kmečim i da jurim. Ja ovakva i onakva, a kad se meni šapuće i priča tad su svi dobri. Anita tad to nije zaslužila, najviše mi je krivo zbog toga, ali sam znala ako se vežem da ja to neću da istrpim. Ja nisam od onih likova koji kažu da ne mogu da prevaziđu to u glavi, ali su sa njom, apsolutno ne. Ona i ja imamo naš život započet, nisam se nijednom osvrnula na prošlost, niti me to dotiče. Mi imamo toliko planova za budućnost, toliko sam sigurna. Ako dođe do svađe, gledaćete Anitu u ful izdanju - dodala je Tomićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading