DAVID DRAGOJEVIĆ PROMENIO LIČNI OPIS: Iznenadna transformacija ostavila sve u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.09.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana promena!

DAVID DRAGOJEVIĆ PROMENIO LIČNI OPIS: Iznenadna transformacija ostavila sve u ŠOKU! (FOTO)

Foto: instagram.com/david__dragojevic

David Dragojević

Bivši zadrugar David Dragojević važi za jednog od najatraktivnijih muškaraca koji su ikada učestovali u rijalitiju. On već godinama vredno radi na svom fizičkom izlgedu, što je čak pretvorio i u posao, tako da snimke i slike iz teretane svaki dan objavljuje na svojim društvenim mrežama. 

Republika

Foto: St/N. Pančić, Shutterstock

David Dragojević

Međutim, brat pobednika pete sezone "Zadruge" danas je svoje verne pratioce ostavio u šoku novom objavom, zbog tranformacije koje je napravio na sebi.

Naime, on se tokom treninga uslikao u ogledalu i pokazao da je promenio frizuru. Iako David u poslednje vreme nije nosio preterno dugačku kosu, ipak niko nije očekivao da se ošiša na ćelavo. 

Republika

Foto: Instagram.com

David Dragojević se ošišao na ćelavo

Poznato je da je tokom učešća u rijalitijima imao razne faze imidža i da je jedno vreme nosu kosu na stranu i dužu kosu, ali ipak njegovi fanovi izgleda da nisu očekivali da će se odlučiti iznenada na ovaj potez. 

Podsećamo, David je nedavno proslavio rođendan, a od brata Dejana Dragojevića i njegove devojke, Jovane Stanojević dobio je emotivne javne čestitke. 

- I eto tako mi dočekujemo godine, on moje,a ja njegove, a između njih je vreme koje je iskorišteno maksimalno. Živ i zdrav bio, brate moj - napisao je mlađi Dragojević putem svog Instagram profila. 

Srećan rođendan želim sve najbolje, puno zdravlja i sreće. Svaki dan je novi početak, a ovo je slika koja je započela neku staru sreću da pravi srećnom sve godine koje su nam preostale - poručila je Jovana putem svog Instagram storija, uz emotikon crvenog srca. 

Republika

Foto: instagram

David i Dejan sa porodicom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading