MOŽDA NI DETE NIJE NJIHOVO: Mladen Vuletić krenuo da raskinkava, otkrio MNOGE LAŽI Aneli Ahmić!

Autor:

Zadruga

09.09.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Vuletić sabrao kontradiktornosti Aneli Ahmić!

MOŽDA NI DETE NIJE NJIHOVO: Mladen Vuletić krenuo da raskinkava, otkrio MNOGE LAŽI Aneli Ahmić!

Foto: TV Pink/printscreen

Mladen Vuletić večeras je gost u emisiji na televiziji Pink, gde je žestoko komentarisao aktuelne teme iz rijalitija "Elita". On je otkrio šta misli o Aneli Ahmić i o priči koju je iznela za svog supruga Asmina Durdžić i Staniju Dobrojević, zbog koje ju je napustio. 

- Anelina sestra je imala sličnu priču kada je ulazila, mislim da je priča smišljena mesec dana unazad, nisu se venčali ni na papiru, dečko se zaljubio, momak ne može da se odbrani osim preko Instagrama - govorio je Mladen, pa nastavio.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Mladen Vuletić

- Meni je čudno što je ona odmah rekla u studiju. Prvu noć je rekao da je prstom nije takao, onda da ju je ipak udario, pa samo jednom. Ko zna šta će biti do kraja, dete možda neče biti njihovo, nego sestrino, pa su se snimali sa njim. Lakić je nju provalio odmah, uhvatio ju je, a ona je počela da ga psuje. Što se tiče druge priče Milena Kačavenda mi je dobar govornik, jaka žena - govorio je Mladen u emisiji. 

Podsećamo, Aneli je nedavno iznela da je Asmin želeo da se pomiri sa njom dok je bio sa Stanijom u Americi. 

Na najgore, da se raspadam od bolesti, da ima sve nalaze. Ne mogu ni da izgovorim od sramote šta još. Kada sam vozila kući, toliko sam bila umorna, pola sate pre dolaska mi je objavljivao statuse na vocapu i slao slovo S. Pitala sam jednog prijatelja da proveri koga sve prati na Instagramu i rekao je da prati Staniju, ali nisam povezivala. Tek kada je rekao da ide za Majami sam shvatila da može biti ona. Došla sam kući, on je krenuo za Majami i i dalje nisam verovala da je otišao jer mi je slao glasovne poruke iz aviona dok sam ja plakala - rekla je Aneli. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook

Aneli i Asmin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading