MUŠKARCI JE SALETALI, STIZAO JE ŠAMPANJAC: Otkriveni novi detalji Anelinog burnog života!

Autor:

Zadruga

07.09.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite" ne prestaje da šokira iznošem detalja iz svog života pre rijalitija!

MUŠKARCI JE SALETALI, STIZAO JE ŠAMPANJAC: Otkriveni novi detalji Anelinog burnog života!

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić

Učesnica "Elite", starleta Aneli Ahmić, preko noći je postala jedna od glavnih tema medija celog regiona, budući da je još na samom ulaska u rijaliti obelodanila da ju je suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević

Aneli je iznela razne detalje iz života sa Asminom, a publika sumnja u njenu iskrenost zbog svega što izlazi o njoj dok je je u rijalitiju. Pored toga što se saznalo da je bila devojka Marinka Zovka, imućnog bivšeg dečka pobednice "Zadruge 3" Ivom Grgurić, danas se saznalo da je bila u šemi sa fudbalerom Ognjenom Vranješem

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, PRINTSCREEN/KURIR TELEVIZIJA

Aneli Ahmić i Ognjen Vranješ

Aneli je jako bliska u "Eliti" sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je non stop optužuje da voli da juri za novcem i u svom stilu joj kači etiketu sponzoruše, a ona ga je novom pričom ponovo naterala da pomisli da nije mnogo pogrešio. 

Naime, Ahmićeva je otkrila kako je provodila dane pred ulazak u rijaliti i šta se sve dešavalo u Beogradu, a nije imala problem da prizna da je sa udvaračima jedva izašla na kraj. 

- Kako sam uživala ovih dana u Beogradu, svaku noć jedan brancin. Sama sam bila, niko mi se nije javljao. Svaku noć mi je neko prilazio, jedan lik mi je poslao šampanjac, čašu šampanjca - govorila je Aneli. 

Podsećamo, Aneli je u ponedeljak iznela razne stvari iz svog privatnog života i Asmina optužila za stravnične stvari. 

Na najgore, da se raspadam od bolesti, da ima sve nalaze. Ne mogu ni da izgovorim od sramote šta još. Kada sam vozila kući, toliko sam bila umorna, pola sate pre dolaska mi je objavljivao statuse na vocapu i slao slovo S. Pitala sam jednog prijatelja da proveri koga sve prati na Instagramu i rekao je da prati Staniju, ali nisam povezivala. Tek kada je rekao da ide za Majami sam shvatila da može biti ona. Došla sam kući, on je krenuo za Majami i i dalje nisam verovala da je otišao jer mi je slao glasovne poruke iz aviona dok sam ja plakala - rekla je Aneli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

07.09.2023 21:17

Kakvih budala na ovom svetu da ne poverujes