OVAKO JE ANELI PRIČALA O VRANJEŠU: Učesnica "Elite" uhvaćena u aferi sa fudbalerom, javno ga raskrinkala

Autor: P. R.

Zadruga

07.09.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić iznela šok detalje o Ognjenu Vranješu, s kojim se uhvaćena u šemi!

OVAKO JE ANELI PRIČALA O VRANJEŠU: Učesnica "Elite" uhvaćena u aferi sa fudbalerom, javno ga raskrinkala

Foto: ATAImages, instagram.com/ognjen_vranjes

Nakon što je u javnosti isplivala šokantna prepiska starlete Aneli Ahmić i fudbalera Ognjena Vranješa, na kojoj se jasno vidi da između njih dvoje postoji nešto više od pukog prijateljstva i ćaskanja, saznalo se i kako je nova učesnica rijalitija "Elita" svojevremeno pričala o kontroverznom sportisti.

Naime, kontroverzna starleta iz Dubrovnika, koja već neko vreme živi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, svojevremeno se i oglasila povodom afere sa poznatim fudbalerom, koji je tada, kako se pisalo, bio u emotivnoj vezi.

Nisam osoba koja preko bilo čijeg imena želi doći do naslovnih strana. Zasuta sam porukama brojnih "mačo muškaraca" koji bi se rado uvukli u moje srce. No, ja nisam od onih osoba koja pada na slatkorečive priče o "kulama u oblacima". Poruke nekih navalentnih osoba objavim na svom Instagram profilu da malo zasmejem one koji me prate - govorila je tada Aneli, a na pitanje da li je jedan od "smarača" i Vranješ, ili je uspeo da osvoji srce, učesnica "Elite" zagonetno je odgovorila:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, PRINTSCREEN/KURIR TELEVIZIJA

Aneli Ahmić i Ognjen Vranješ

Mene ne interesiraju muškarci poput njega. Više mi se dopadaju oni koji nisu previše eksponirani u javnosti, a u sebi imaju neki seksepil koji, jednostavno, zna da zagolica žensko srce. Ja jesam dragulj koji sija za pravog muškarca, a ne neko ko trči da po svaku cenu bude deo ogrlice kojom bi se bilo ko kitio bez obzira bio slavan ili ne - istakla je Ahmićeva svojevremeno za medije, a prepisku sa Vranješem možete pogledati OVDE.

Podsećanja radi, starleta Aneli Ahmić dospela je u centar skandala kada je optužila Staniju Dobrojević da joj je rasturila brak sa izvesnim Asminom Durdžićem, kojeg je, kako je istakla, odvojila od ćerke koju imaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading