MENSUROVA BIVŠA BESNA KAO RIS ZBOG NJEGOVE AFERE SA TEODOROM: Ne može da prevaziđe raskid, bljuje vatru na društvenim mrežama!

Autor:

Zadruga

09.09.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović ne prestaje da komentariše Mensura i njegov novi ljubavni izbor.

MENSUROVA BIVŠA BESNA KAO RIS ZBOG NJEGOVE AFERE SA TEODOROM: Ne može da prevaziđe raskid, bljuje vatru na društvenim mrežama!

Foto: ATA Images

O odnosu Teodore Radoičić i Mensura Ajdarpašića već se uveliko priča i piše, iako su i dalje samo prijatelji, ali obostrane simpatije su veoma očigledne gledaocima Elite, koji pomno prate svaki njihov korak.

Oboje su na početku rijalitija izjavili da ne planiraju ljubav, ali se, po svemu sudeći, "omaklo", pa mnogi očekuju da će uskoro uploviti u vezu.

Mensurova bivša devojka, Milica Veselinović, ni dan-danas ne može da prihvati raskid, pa neprestano provocira Ajdarpašića, za kog je nedavno izjavila da mu je ponovo cilj biti žrtva u vezi.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić i Teodora Radoičić

 

Međutim, sada je otišla korak dalje, pa je na svom TikTok profilu objavila video posvećen "pojedinim učesnicima Elite", uz pesmu Aleksandre Prijović "Devet života":

- Ako te sutra druge odvedu, sve je u redu. Takve ti najbolje pristaju - beda na bedu - glase stihovi pesme, koju je otpevala Milica Veselinović.

 

 

Gotovo svi su odmah shvatili da se radi upravo o Mensuru, pa su se komentari neprestano nizali, dok je Milica sve ignorisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading