NAKON IZNENADNOG RASKIDA SA ACOM BULIĆEM, ANA ĆURČIĆ ODLUČILA DA PREKINE TIŠINU: Spremna da otkrije istinu o njihovom odnosu!

Autor:

Zadruga

09.09.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić spremna da progovori i otkrije istinu o raskidu sa Acom Bulićem.

NAKON IZNENADNOG RASKIDA SA ACOM BULIĆEM, ANA ĆURČIĆ ODLUČILA DA PREKINE TIŠINU: Spremna da otkrije istinu o njihovom odnosu!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Sinoć su isplivali privatne prepiske Ane Ćurčić i Ace Bulića, gde se videlo kako on završava svaku priču sa njom. Ćurčićeva je juče imala niz storija u kojima je tugovala, a da niko nije ni znao da je zbog raskida sa Bulićem.

Međutim, sada je Ćurčićeva odlučila da prekine tišinu i sve o raskidu sa Bulićem objasni putem svog lajva na Instagramu, koji je najavila za nedelju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

Ona je otkrila kada će se održati lajv, gde će joj pratioci postavljati pitanja, na koja će ona odgovarati, a svi su shvatili da će ona pričati baš na ovu temu, koja trenutno najviše interesuje sve:

- Live nedelja, 22h. Čekam vas - napisala je Ana.

Republika

Foto: instagram.com/ana_curcic_official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Laza

09.09.2023 09:37

Koja istina po redu?

Nea

09.09.2023 12:38

Dovoljno je da pogledate lice Ane i njene fuj kume. Onaj akrap od žene Kačavende kad kaže da je gospođetina..... molim!!!! Kao prvo žargon uličarke, ponašanje, olajavanje (i ti nekom bila prijatelj pa ma kakav on bio) oblačenje, laži. Više je promovisala sebe u lajvovima nego branila Anu. Za nju je Ana mala maca!