PREVARANT I FOLIRANT! Bivša zadrugarka udarila žestoko na Anu Ćurčić: Gora je od Anđele, poznavala je Bulićevu devojku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.08.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević o Ani Ćurčić i njenoj vezi sa Acom Bulićem.

PREVARANT I FOLIRANT! Bivša zadrugarka udarila žestoko na Anu Ćurčić: Gora je od Anđele, poznavala je Bulićevu devojku! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Spasojević bila je gost emisije ''Narod pita'' gde je oplela po Ani Ćurčić, pa progovorila i o odnosu sa Anđelom Đuričić.

- Da li ti se javila Anđela? Da ti je poslala poruku i izvinila se da li bi joj prešla preko svega? - pitala je voditeljka.

- Ne bih! Sigurna sam da ne bi bilo iskreno! Imale smo mi i situaciju u Zadruzi. Jednom je ona bila nervozna zbog Zvezada pa me u jednom momentu napala i ja sam joj rekla da je završila svaku priču ako tako nastavi i da joj je to poslednji put. Posle je jurila za mnom da mi prenese nešto što mi Zvezdan poručuje da bi se ispostavilo da joj je on rekao da ako mi se ne izvini neće biti sa njom. Tu je bio pravedniji od nje. Ona je i tu gledala samo sebe - rekla je Ana, a onda joj je jedna gledateljka postavila pitanje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević

- Ana ti si neko koje preživeo nasilje od strane oca a govoriš da je Ana folirant kada priča o nasilju koje je preživela od strane Zvezdana.

- Ja nisam rekla da je folirant zbog nasilja, ja sam rekla da je folirant jer je ušla da brani svoju ljubav i da bude žrtva, prevarena žena, a šta je uradila kad je izašla iz rijalitija. Mislim na vezu sa Acom Bulićem, osudila je Anđelu a uradila istu stvar. Još gore jer je poznavala Acinu devojku - bila je jasna Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević o Ani Ćurčić

- Meni je Ana rekla da je devojku Ace Bulića videla samo jednom u životu. Ako je to istina da je on raskinuo sa devojkom pre veze sa Anom, ja ih podržavam i mislim da je to ok! - rekao je Neca Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading