ANU PRESRELA POLICIJA, NIKADA NIJE PRIZNALA ŠTA JE KRILA U TORBI! Isplivala mračna prošlost Ćurčićeve!

Autor:

Zadruga

12.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ana Ćurčić raskrinkana u ''Narod pita''.

ANU PRESRELA POLICIJA, NIKADA NIJE PRIZNALA ŠTA JE KRILA U TORBI! Isplivala mračna prošlost Ćurčićeve!

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Ćurčić

Tokom sinoćne emisije ''Narod pita'' u kojoj su gosti bili Predrag Peca Lazić i Šarmen Soraja, uključila se gledateljka koja je iznela brojne informacije o drugoplasiranoj učesnici šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' Ani Ćurčić.

- Dobro veče! Javljam se sa područja Požarevca, ali ću ostati anonimna. Sve vas pozdravljam! Počela bih od Ane Ćurčić i Aleks! Nijedna nije zaslužila ni prvo ni drugo mesto. Anđela je zaslužila da pobedi, jer je bila najpovređenija. Od kad je Ana ušla ja mislim da je 20 posto gledalaca prestalo da gleda - počela je gledateljka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gledateljka iznela informacije o Ani Ćurčić

- Kako je Ana smela da ostavi decu sa Zvedanom ako je bila zlostavljana? Prodali su stan zbog kocke. Radila je na rampi, a neka kaže i šta je nosila u tašni kada ju je policija zaustavila. Niko to ne spominje. Ako je volela svoju decu, trebalo je stan da sačuva za njih. Što nije čuvala Zvezdanovu majku? I Ja sam imala težak život pa nisam ušla u rijaliti. Ana Ćurčić je pokvarila rijaliti.

Nakon ovih optužbi i teških reči, Peca je odmah skočio u odbranu svoje drugarice.

- Ta situacija se desila u rijalitiju i Ana nije mogla da čeka da on izađe pa da reše. Mislim da nije trebalo sve stvari da iznosi da se ne bi okrenulo protiv nje, zato smo je najviše kritikovali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading