BIVŠA ZADRUGARKA POKAZALA DEČKA: U rijalitiju je tretirali kao krpu i spremačicu, a sad je konačno srećna u ljubavi!

Autor:

Zadruga

08.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja učesnica rijalitija na društvenim mrežama pohvalila se svojim emotivnim partnerom!

BIVŠA ZADRUGARKA POKAZALA DEČKA: U rijalitiju je tretirali kao krpu i spremačicu, a sad je konačno srećna u ljubavi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga"  Ana Spasojević oglasila se na društvenoj mreži Instagram i putem svog storija svima pokazala da je srećna u ljubavi i da je konačno našla emotivnog partnera koji je ispunjava. 

Ona je na storiju podelila njihovu sliku, kako se grle u krevetu, a uz to je dodala pesmu grupe Kolonia "Mirno more" i napisala broj dva, zbog čega se pretpostavlja da su Ana i njen dečko dva meseca u ljubavi i da je to povod njenog oglašavanja. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Spasojević Instagram

Podsećamo, Ana je bila učesnica pete i šeste sezone rijalitija "Zadruga", gde uopšte nije imala sreće u ljubavi. U prvom njenom učešću dosta je povezivana sa pobednikom iste sezone, Dejanom Dragojevićem, ali ona simpatije prema njemu nikad nije priznala, već je uvek isticala da su drugari. U šetstoj sezoni je na samom početku ušla u jako prisno druženje sa Markom Markovićem, prema kojem je iskreno priznala svoja osećanja, ali i pored priča da su svašta radili po štekovima i krevetima, njih dvoje nikad nisu bili u zvaničnoj vezi. Spasojevićeva je samo bila nekoliko dana u ljubavnoj vezi sa Bilalom Brajlovićem, koja je prekinuta kad se Maja Marinković umešala u nju i preotela ga, a ona je do kraja svog učešća nastavila da pati za njim, zbog čega je trpela jako velike osude. 

Anu su razni zadrugari pokušavali da dozovu pameti, jer su smatrali da se ponižava u odnosima sa muškarcima i da dopušta stvari koje ne bi trebalo, zbog kojih su joj govorili da je kao truleks krpa i da je dežurna kuvarica i spremačica, jer kako su tad pričali takmičari rijalitija muškarci su je koristili za pranje veša i pravljenje hrane. 

Republika

Foto: ATAImages

Ana Spasojević i Bilal Brajlović

Međutim, izlgeda da je Ana dočekala svojih pet minuta i da je konačno našla nekog ko je čini srećnom. O njenom ulasku u "Elitu" se pričalo, pa se našla na pojedinim listama mogućih ulazaka, a ostaje da vidimo da li će se pojaviti u novom rijalitiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading