VRAĆA SE STARA ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Ništa od obrazovanja, zadrugarka ponovo otišla na remont!

Autor:

Zadruga

12.08.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić najavljivala je svoju prvu knjigu, pa naglasila da će se fokusirati na obrazovanje, ali pobednica Zadruge 6 imala je "pametnija posla!"

VRAĆA SE STARA ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Ništa od obrazovanja, zadrugarka ponovo otišla na remont!

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, gotovo na mesečnom nivou menja ideju o svom izgledu, pa je tako u prethodnom periodu promenila boju kose, izvadila silikone iz usana i grudi, pa ih ponovo korigovala, ponovo ugradila nove silikone, a sada joj je zasmetao osmeh, pa je odlučila i to da "zameni".

Naime, pobednica se pohvalila novim osmehom, kojim je oduševljena, pa je to momentalno podelila sa fanovima na Instagramu.

Ona je pozirala i smejala se, dok su mnogi prokomentarisali da Aleksandra više ne liči na sebe. 

Podsetimo, Filip Car i Aleksandra su nedavno raskinuli, a kako je on sam izjavio, Nikolićeva mu više nije potpuno posvećena, a po svemu sudeći, ona se fokusirala na karijeru i najavljuje povratak stare Aleksandre, koja se do nedavno opet zalagala za prirodni izgled, zbog čega je tada odlučila da izvadi silikone.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Osman

12.08.2023 13:13

Kad se mlada Bujka obrazuje Silikone na mozak postavi Boze mili kad to narod cuje Mesec dana ima da se slavi Ni slusati nece profesore Sta je briga sta govore oni Hopa-cupa terace do zore Najvazniji su joj silikoni Hoce svoje da popravi stanje Cvrsta joj je volja i zeljezna Pokazace ona da zna znanje A nek uci onaj koji ne zna

Sa

12.08.2023 13:49

Pa obrazuje se Alex već par godina u Zadruzi (specijalnost joj je promena partnera, promena kreveta, promena prijatelja...) i mogla bi ona tamo ove sezone i "diplomirati" konačno. Od plesa sa Kristijanom, svadbe i kreveta u hotelskojč sobi prve bračne noći sa Janjušem, kreveta sa Dejanom i konačno akcija sa Carem u rehabu (usputna muvanja kao šta su Osmakčić, Bilal... su manje bitna) desila su se kroz tri sezone pa sko se do sada nije dovoljno obrazovala onda u ovoj sezoni "Elite" ima da zakuca i zasluži diplomu. Usput Aleks obrazuje i edikuje i ove bake šta zovu noću i dive se Aleksandri pa je podržavaju. Uz sve to, ovo "obrazovanje" u rijalitijima je jedino koje se plaća i dobro se zarađuje. Manite tamo neki fakultet za obrazovanje, tamo samo troškovi, kupi knigu, kupi svesku i olovku, moraš doći i obučen kako dolikuje takvoj ustanovi, ne možeš po ovoj vrućini doći u tangama i grudnjaku. I kad završiš fakultet, nađeš posao a plata ti ne može priuštiti letovanje u Zanzibaru ili na Ibici. Vidi Đedovića, čovek ima diploma koliko hoćeš, stvarno obrazovan a opredelio se da "proučavai podučava" zadrugare. Neka je, neko mora tamo biti i "normalan" a uz to i on dobro zarađuje. Zato ti Aleks mani pisanje i Cara, ti si stvorena za rijaliti.

Viktorija

12.08.2023 15:08

Kao drakula! Jadna Bujka ne zna vise sta ce od gluposti. Remontuj malo mozak jel gluplje devojke u svih sest sezona nije bilo. Al nasla vreca zakrpu, ne moze se ni hrvat pohvaliti pamecu. Pozdrav Osmanu!