PRVI INTERVJU ALEKSANDRE NIKOLIĆ NAKON RASKIDA: Progovorila o VERENIČKOM PRSTENU, otkrila da li ga je bacila, pa Caru uputila JASNU PORUKU!

Autor:

Zadruga

06.08.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić progovorila o Filipu Caru i vereničkom prstenu!

PRVI INTERVJU ALEKSANDRE NIKOLIĆ NAKON RASKIDA: Progovorila o VERENIČKOM PRSTENU, otkrila da li ga je bacila, pa Caru uputila JASNU PORUKU!

Foto: ATAImages

Starleta Aleksandra Nikolić tokom jučerašnjeg dana stavila je tačku na odnos sa Filipom Carem, nakon čega je dospela ponovo u žižu interesovanja. Aleksandra je otkrila da zbog zdravstvenih problema nije u stanju da priča o svim detaljima, ali da neće prećutati na Filipove tvrdnje koje je izneo u javnost. 

Foto: youtube.com/pink.rs

Filip car i Aleksandra Nikolić

 

Ona je na TikTok lajv prenosu progovorila oprstenu koji je dobila prilikom veridbe sa Carem. Naime, Aleksandra je odgovarala na pitanja njenih pratilaca, a u jednom trenutku je priznala da i dalje drži verenički prsten pored sebe. 

- Prsten je i dalje tu - priznala je Aleksandra. 

Potom je Aleksandra prokomentarisala da i dalje ne prihvata sve šta se desilo, što je kod njenih pratilaca na TikToku izazvalo sumnju da bi ona volela da se pomire:

- Nema potrebe da mi pričate šta ću da radim, ja sam rekla o čemu se radi, ja tu činjenicu ne prihvatim i od toga nema ništa - rekla je Aleksandra na TikToku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading