NAJVEĆE PONIŽENJE FILIPA CARA IKADA: Dejan Dragojević "sahranio" Aleksandrinog verenika!

Autor:

Zadruga

05.08.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević uništio Filipa Cara i udario tamo gde ga najviše boli!

NAJVEĆE PONIŽENJE FILIPA CARA IKADA: Dejan Dragojević "sahranio" Aleksandrinog verenika!

Foto: ST/Nikola Mutić

Filip Car i Dejan Dragojević vode žestok medijski rat, koji je ponovo pokrenuo Filip, kada je Dejanu poručio da stavi prst na čelo i zapita se zašto ga sve devojke ostavljaju upravo zbog jednog Filipa Cara.

Dejan je momentalno uzvratio, pa izneo gnusne uvrede na račun Aleksandre Nikolić, koje su izrečene od strane Cara, a onda je Filip upleo i Jovanu, Dejanovu izabranicu u sve.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Dragojević je odlučio da stavi tačku i Caru skroz zapuši usta, pa mu je javno udario na najslabiju tačku. Naime, pobednik Zadruge 5 je otkrio razlog Carevog skrivanja od svega i svih, pa mu poručio da mu fali hrabrosti da bude njemu dostojan protivnik:

- Rekao sam sve što sam imao. Ne zanimaju ne osobe koje se nigde ne kreću. Niti su kod svojih, niti su kod njenih. Sakriveni su od svih, a znate kako se kaže, strah junaku obraz kalja - rekao je Dejan za Alo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading