SVE SE TRESLO: Luna i Sloba se DOHVATILI pod tušem!

Autor: Blic

Zadruga

24.02.2018

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Sloba Radanović očigledno se drže parole "posle svađe, sve je slađe". Tokom sinoćne večeri, njih dvoje su se prvo posvađali, a onda uživali vođeni strastima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pronašli su način da prevaziđu nesuglasice

Blogerka je, vidno nervozna, histerisala na Slobu i sasula mu svu istinu u lice.

- Ja sam budala, pukla sam psihički. Ohladila sam se od tebe, je l ti lakše sada. Hoću da idem kući, neću više da budem ovde ni zbog tebe. Gušim se, dođe mi da glavu sebi otfikarim. Sve mi smeta, ljubomorna sam na sve. Svaki pogled, svaki komentar. Šta god da kažem, ti od toga napraviš svađu, treseš se, cupkaš nogom. Vidim da ti nije lepo sa mnom, ali bio bi debil ako bi završio sa mnom, ne smeš da završiš sa mnom - vikala je Luna i šutirala nogom o zid.

Kada se bes malo smirio u njoj, odlučila je da se prepusti čarima ljubavi i otišla u tuš kabinu sa pevačem. Tamo su vodili ljubav čak 23 minuta. Očigledno više i nemaju problem kada je reč o kamerama.

- Vodim ljubav tu, šta god, imam seks, ispraznim se, bude mi top i posle sam kao nova - iskrena je bila blogerka koja je priznala jednoj ukućanki da joj je seks sa Slobom dobar izduvni ventil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bata

24.02.2018 10:50

Pred infarktom a ona se svadja. Ubija ga.

Odgovori 12 1
kata

24.02.2018 15:40

Trazi od njega seks a on u predinfarktom stanju. On bi trebao da bude na inenzivnoj nezi u bolnici ako je u takvom stanju. Ili uopste nije ni bio bolestan. Izasao napolje po instrukcije i dogovor sa Velikim Shefom o daljem ponassanju.