PORODILA SE JELENA PEŠIĆ! Stigla još jedna prinova, evo kog pola je beba, nosi MOĆNO IME (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.07.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jedne ćerkice, stigla i druga!

PORODILA SE JELENA PEŠIĆ! Stigla još jedna prinova, evo kog pola je beba, nosi MOĆNO IME (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jelena Pešić Vuletić, voditeljka i bivša učesnica rijalitja "Zadruga", danas se porodila i na svet donela devojčicu, a ponosni roditelji su za svoju naslednicu odabrali ime Miona.

Ovim povodom se oglasio prijatelj njenog supruga, Mladena Vuletića, koji mu je javno čestitao, te tako javnosti i otkrio radone svesti.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Porodila se Jelena Pešić

- Čestitamo, ćale! Dobrodošla Miona - napisao je Vuletićev prijatelj, podelivši fotografiju ispred porodilišta GAK "Narodni front".

ZNAČENJE IMENA MIONA

Prema podacima o poreklu imena, Miona označava "onu koja je draga i mila"; "onu koja je mažena i pažena"; "onu koja je razmažena"; "onu koja je mazna i umiljata", dok su neka druga prenesena značenja "ona koja je čista srca"; "ona koja je sveža i lepa"; "ona koja brine o sebi"; "čistunica; pedantna osoba"; "ona koja je površna i brine samo o svojoj lepoti"; "ona koja je lepa i spolja i iznutra"; "ona koja se lepo neguje".

Podsećanja radi, sredinom prošle godine par je dobio prvo dete, kada je Jelena Pešić takođe rodila devojčicu kojoj su dali ime Mila, a sada je na svet stigla još jedna naslednica. Kako su oboje istakli jednom prilikom, voleli bi da imaju što veću porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading