ŠOK POTEZ NOINE CIMERKE PRED ULAZAK U ZADRUGU 7: Marija provela noć sa Takijem, otkrivamo šta joj se poverio!

Autor:

Zadruga

27.07.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje da je Marija Pavlović provela burnu noć sa Takijem Marinkovićem!

ŠOK POTEZ NOINE CIMERKE PRED ULAZAK U ZADRUGU 7: Marija provela noć sa Takijem, otkrivamo šta joj se poverio!

Foto: Republika TV

Sedma sezona rijalitija ,,Zadruga Elita" samo što nije počela, a portal Republika našao se ispred televizije Pinka, gde smo uhvatili Mariju Pavloviću, cimerku ubijene tiktokerke Noe Milivojev, koja je potpisala ugovor za ulazak. 

Foto: ST/Nikola Mutić, Ilustracija

Marija Pavlović Zadruga 7 Elita učesnici

 

Nakon ekskluzivne ispovesti za Republiku, Marija je postala poznata kao Noina cimerke, a potom i dobila poziv da uđe u Zadrugu. No, kako saznajemo, Marija je imala buran vikend, a očigledno se dobro pripremila za ulazak, budući da je potpisala ugovor ni manje, ni više nego sa Takijem Marinkovićem

Marija i Taki našli su se u jednom beogradskom klubu, a potom proveli burnu noć zajedno. Taki je izašao sa novom devojkom, a onda se pojavila Marija, te je bio zadivljen njenom lepotom, a ona je izrazila želju da je upozna, pa ju je častio pićem:

 

- Marija se pojavila posle ponoći negde, a Taki je tu bio sa devojkom nekom, očigledno novom. Nakon nekog vremena Marija ga je prepoznala, pa mu je prišla da se upoznaju, rekla mu je da ulazi u Zadrugu, on ju je savetovao kako da se postave, posle joj ponudio da potpišu njegov čuveni ugovor - priča izvor za Republiku sa lica mesta. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verona

27.07.2023 12:24

Predator.