POVERLJIVA INFORMACIJA PROCURILA: Ivana Šopić otkrila sve o razgovoru sa Milicom Mitrović, evo šta će raditi u Zadruzi 7 Elita!

Autor:

Zadruga

24.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić otkrila detalje razgovora sa Milicom Mitrović!

POVERLJIVA INFORMACIJA PROCURILA: Ivana Šopić otkrila sve o razgovoru sa Milicom Mitrović, evo šta će raditi u Zadruzi 7 Elita!

Foto: ATA Images

Voditeljka Ivana Šopić pred našim kamerama ispričala je sve o razgovoru sa Milicom Mitrović, Velikom šeficom rijaliti projekta Zadruga, o predstojećoj, sedmoj sezoni, koja nosi naziv ,,Elita". 

Šopićevu smo upitali da nam otkrije da li je saznala koje će emisije voditi, a ona nam je ispričala sledeće:

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivana Šopić

 

- Ne znam još uvek tačno šta ću voditi, ja samo smatram da mene čelnici su stavili u pravom momentu u emisiju, ja sam ranije mislila da sam spremna na sve, ali oni prosto znaju, magovi su u ovom poslu, dali su mi određenu odgovornost! - rekla je Ivana. 

Foto: Ilustracija

Zadruga 7 Elita učesnici

 

- Smatram da će mi pripasti emisije, koje najbolje volim, negde gde mogu da zablistam, ne mislim kao voditelj, jer mnogi voditelji greše, kao oni su veliki, kao opasni, ne to, poenta voditelja je da zadrugari kažu što više, da njima daš prostor, da izvučeš iz njih ono što oni misle, voditelj treba da zna kad treba da zaćuti i da pusti njih da pričaju - objasnila je Ivana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bojana

25.07.2023 05:10

E dobro bi bilo da i ova zacuti. Dosadna je i ide na zivce sa svojim kvrecanjem.

Sara

25.07.2023 11:42

Kad ovako lupetati, nadam se da je zbog visokih temperatura, inače vam nema spasa!!!! Čuj, elita i zadruga! Gospode, spasi Srbiju!