OZBILJNE FACE ULAZE U ELITU: Brojne zvezde viđene ispred kancelarije Velikog šefa, ovo su detalji!

Autor: P. R.

Zadruga

24.07.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka žali što ne može da bude deo elitne sezone "Zadruge".

OZBILJNE FACE ULAZE U ELITU: Brojne zvezde viđene ispred kancelarije Velikog šefa, ovo su detalji!

Foto: Ilustracija

Voditeljki Ivani Šopić se šeste sezona rijalitija "Zadruga" još uvek nije završila, jer je neretko gledamo na malim ekranima u okviru emisije "Narod pita", međutim, kako je datum početka "Elite" sve bliži, atraktivna plavuša neće puno odmarati.

Naime, kako je otkrila, očekivanja za novu sezonu su joj velika, jer je već imala prilike da vidi neke osobe koje su se našle ispred kancelarije Velikog šefa kako bi potpisale ugovor za "sedmicu".

- Kakva imena ulaze, ja sam naslutila, zvuči izlizano, ali Veliki šef od nas sve krije. Videla sam neke osobe koje su se uputila ka kancelariji gde sede čelnici i mogu da kažem da mi je žao što ja nisam učesnik i što sutra neću moći da se pohvalim da sam sa nekima od njih bila u "Zadruzi" - istakla je voditeljka u emisiji "Ekskluzivno" , te dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Šopić

- Družiću se sa njima iz voditeljske pozicije, mnogo mi je drago i ponosna sam što sam u situaciji da radim sa takvim ljudima - zaključila je Šopićeva.

Podsećanja radi, u sedmoj sezoni popularnog TV formata, rijaliti učesnici će se boriti za glavnu nagradu u iznosu od 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mesto otići kući bogatiji za 50.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading