MISTERIJA BROJA 40! Vezuje se za UBISTVO Ksenije Pajčin, simbolika ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

24.07.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Pajčin ubijena je pre 13 godina, a za njenu smrt se vezuje broj 40.

MISTERIJA BROJA 40! Vezuje se za UBISTVO Ksenije Pajčin, simbolika ledi krv u žilama!

Foto: youtube.com/S Production

Ksenija Pajčin

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala 16. marta 2010. godine kada ubio dečko Filip Kapisoda, a zatim izvršio samoubistvo. Njih je pronašla Ksenijina majka u njenom stanu u Nikšićkoj ulici.

Foto: Youtube

Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin

Inače, samo dva dana pred stravičan zločin, njih dvoje su bili u emisiji ''Ništa za sakriti'', tačnije Ksenija je bila gost, a Filip je ušao kao bi joj uneo cveće. Kako se navodi, niko nije ni slutio šta će se dogoditi dva dana kasnije.

- Emisija u kojoj je gostovala zvala se „Ništa za sakriti“. Tada je Filip zvao produkciju kako bi ušao u studio da joj pokloni cveće. Delovao je kao najzaljubljeniji čovek, niko nije slutio da će se to desiti. Nakon dva dana ju je ubio i vlasnici projekta odlučili su da odlože emitovanje - priča izvor za Alo i dodaje:

Foto: youtube.com/printscreen

Ksenija Pajčin u emisiji Ništa za sakriti

- Tek nakon 40 dana je sadržaj emitovan iz poštovanja prema pevačici. Inače, to je bila poslednja u nizu 40. epizoda serijala emisije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading