OSVANULE STANIJINE GOLE SLIKE: Nikad vrelije izdanje prve srpske starlete, breskvica samo seva! (FOTO 18+)

Autor: P. R.

Zabava

23.07.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević se kao od majke rođena uvijala pred kamerom!

OSVANULE STANIJINE GOLE SLIKE: Nikad vrelije izdanje prve srpske starlete, breskvica samo seva! (FOTO 18+)

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic/instagram.com/marko.miljkovic

Starleta i bivša učesnica rijalitija, Stanija Dobrojević, otkako se pojavila u svetu medija ne prestaje da provocira svojim izgledom i neretko izazovnim izdanjem, a onda je krenula i sa slobodnim fotografijama po društvenim mrežama koje, malo je reći, oduzimaju dah jačem polu, međutim, sada je otišla korak dalje.

Naime, kako je podelila na svom Instagram nalogu, Stanija je objavila nekoliko fotografija iz kreveta, na kojima se očigledno vidi da je potpuno gola, ali je pramenovima svoje kose ipak uspela nešto da sakrije.

Iako vredno trenira i njene obline izgledaju besprekorno, mnogi su bili mišljenja da je starleta ovog puta preterala, te da joj ovakvo izdanje nije trebalo. Inače, interesantno je da Stanija na ovim fotografijama uopšte nije imala šminku, pa je pokazala da joj ne treba nikakva "fasada" da bi bila lepa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading