MACA DISKRECIJA OPERISALA ZADNJICU! Od bolova i podliva nije mogla ni u toalet, fotke šokiraju! (FOTO 18+)

Autor: P. R.

Zabava

23.07.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno izdanje bivše zadrugarke zabezeknuo je javnost!

MACA DISKRECIJA OPERISALA ZADNJICU! Od bolova i podliva nije mogla ni u toalet, fotke šokiraju! (FOTO 18+)

Foto: printscreen/TikTok

Bivša rijaliti učesnica i starleta Senada Nurkić, poznatija u javnosti kao Maca Diskrecija, rešila je dapotpuno promeni fizički izgled, te se nakon mnogih estetskih korekcija na licu i telu odlučila i za operaciju svoje pozadine.

Naime, kako je otkrila u "lajvu" na društvenoj mreži TikTok, Maca je podigla svoju zadnjicu i znatno je povećala, pa je tom prilikom i otkrila kako se oseća nakon hiruškog zahvata.

- Tri sata je trajala operacija, za one koje ne znaju, ubacila sam 800 kubika. Trpim bolove, sve me boli, ne mogu ni u toalet da odem, sve radim stojeći, ne smem da sednem, da ne sj*bem g*zu, ali prezadovoljna sam, tako je čvrsta i velika, doktor mi je super napravio zadnjicu - pohvalila se starleta, te dodala:

- Prezadovoljna sam, doduše sada sam sva u modricama i boli me, ali proći će, mnogo sam srećna, tanke nogice, a velika, oblikovana g*za, jedva čekam da prođe oporavak da pokažem. I struk sam radila, sutra imam prvi kontrolu... Sva sam u modricama, po celom telu znači, do mora će valjda proći. Idem na Mikonos - rekla je ona na pometnuoj sociajlnoj platformi.

Kako izgleda nova zadnjica Mace Diskrecije, pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading