OVAKO JE MATORA IZGLEDALA PRE ZADRUGE: Šokantne fotografije ugledale svetlost dana, da li Anita zna za OVO?

Autor:

Zadruga

22.07.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se fotke Jovane Tomić Matore iz njene prošlosti!

OVAKO JE MATORA IZGLEDALA PRE ZADRUGE: Šokantne fotografije ugledale svetlost dana, da li Anita zna za OVO?

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović Jovana Tomić Matora, venčale su se u velelepnoj vili na Svetom Stefanu i krunisale brakom vezu koja je otpočela tokom zajedničkog učešća u rijalitiju Zadruga.

 

Matora se inače i proslavila učešćem u  Zadruzi, gde je u poslednjoj sezonu i upoznala Anitu, a u više navrata menjala je i svoj imidž. Jovana je prepoznatljiva po kratkoj kosi koju poslednjih godina nosi, a malo ko zna kako je izgledala ranije. Ona je nekada imala dužu kosu nego danas, a na društvenim mrežama se pojavila njena stara fotografija.

 

 

Matora se nikada nije preterano šminkala, osim što je često menjala frizure, pa je jedan period imala nešto dužu kosu, izvlačila je pramenove, da bi se potom ošišala na kratko i jedan period bila crnka, a danas se farba u plavo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Obilić

22.07.2023 22:33

Auuuuu crna matora sta uradi od sebe, pa zeno bila si dobra riba, macka i po. Lepa i slatka do bola pogotovu na ovoj slici sa crnom kracom kosom