OVDE ĆE ANITA I MATORA IZGOVORITI "DA": Raskošna vila opasana zidinama potpuno skrivena, a od cene će vas ZABOLETI GLAVA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

11.07.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vila u vlasništvu poznatog biznismena obara s nogu!

OVDE ĆE ANITA I MATORA IZGOVORITI "DA": Raskošna vila opasana zidinama potpuno skrivena, a od cene će vas ZABOLETI GLAVA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Glamurozno venčanje bivših učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruge", Anite StanojlovićJovane Tomić Matore, održaće se danas u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu.

Dosta se spekulisalo na kojoj lokaciji će zadrugarke izgovoriti sudbonosno "da", a kako se saznaje, to će se desiti u jednoj luksuznoj vili na Svetom Stefanu. Raskošna kuća je opasana visokim zidinama i nemoguće joj je prići.

Navodno, noć u ovoj vili košta skoro 1.000 evra, a krase je ogromna terasa, raskošne sobe i pogled koji obara sa nogu, a vila je u vlasništvu poznatog biznismena.

Podsetimo, bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora zaprosila je nedavno svoju devojku, takođe bivšu zadrugarku, Anitu Stanojlović, u njenoj omiljenoj kafani za koju je vežu najlepši dani, a nakon emotivnog govora, kleknula je ispred Stanojlovićeve i izvadila verenički prsten.

- U ovoj kafani sam provela najlepše dane. Celo detinjstvo me veže, neki kažu da sam najgori boem koji je ovde bio, a sa tobom želim da provedem ostatak svog života. Da li želiš da se udaš za mene - upitala je Matora Anitu i stavila prsten na njenu ruku.

Republika

Foto: printscrreen/instagram

Matora i Anita prosidba

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
фффф

11.07.2023 12:54

стоп промовисању ових болести

brateeee

11.07.2023 16:02

Putine spašavaj !!

Dragan

12.07.2023 14:17

Boze, sacuvaj i sakloni od ovih nakarada. Sta nas snadje.