ANA ĆURČIĆ ČEKA DETE SA BULIĆEM?! Prijatelji u šoku, svi bruje o njenoj trudnoći!

Autor:

Zadruga

21.07.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica Ace Bulića otkrila šok informacije, čeka se Anin komentar!

ANA ĆURČIĆ ČEKA DETE SA BULIĆEM?! Prijatelji u šoku, svi bruje o njenoj trudnoći!

Foto: printscreen/pink, shutterstock

Milena Kačavenda zauvek je stavila tačku na prijateljstvo sa Anom Ćurčić, a kako kaže, i zajednički prijatelji su je otpisali.

Otkako je kuma pripretila Ani i Aci Buliću da je ne diraju jer će izneti celu istinu o njima, oni je više u usta ne uzimaju. Milena je sada progovorila o njihovom odnosu, kao i Aninoj trudnoći:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Ne znam zašto me zaobilaze u širokom luku, to je pitanje za njih, ja nemam više šta da kažem. Više mi ništa nije čudno, I jedino ako me pozovu u hotel na Mars iznenadiću se. Ne bi me čudilo ni da je Ana u drugom stanju, a ni da dobiju četvorke. S obzirom da nisu prežalili prvo dete, sigurno planiraju to  - kaže Milena za Svet i dodaje da njihovi prijatelji ne mogu da veruju šta je sve Ana spremna da uradi.

- Svi naši zajednički prijatelji, a nemamo ih puno, u šoku su. Više je niko ne komentariše, ona te prijatelje više nema. Ja sam čvrsto rešila da se time više ne bavim. Ne znam da li joj je ostao neko od prijatelja, osim novopečene drugarice Zorice Marković. Blokirala me je na Instagramu, tako da ne pratim njen život. Sada je red da se bavim sobom.

Republika

Foto: Republika TV, Instagram.com, ST/Dragan Kadić

 

- I da dodam, pošto me optužuje da sam samu sebe prozvala kumom, nisam to ja učinila nego su me žene tako nazvale Kuma nacionale, jer kažu da sam spojila bivšu Jugu. Da sam mogla da biram neki nadimak ili umetničko ime, ne bih izabrala da budem kuma sigurno.

Na pitanje da li se nakon svega čula sa ženom Ace Bulića, koju je on ostavio zbog Ane, Milena je bila ironična:

- On ženu nema već 119 godina. Kako sam mogla da pričam sa njom kada ne postoji - našalila se ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milena

21.07.2023 17:33

Milena koliko lažeš ženo, ima ženo onako kako si ti imala verenika, jesi li ga prebolela kuku... koliko stoka od žene da udari na dete za koje se nezna jeli živo ili mrtvo fuj, a Milena daće Bog da Ana bude trudna, to Bog daje...a ti se samo baviš o Ani, opsednuta si sa njom i želiš sve što ona ima od podrške do muškaraca njenih, kod Ace nisi prošla sada si krenula kod Glavnića, nećeš ni kod upišanka Zveknutog kako god on je volio na neki bolestan način Anu jedino joj preostaje truli Moka, za povraćanje su koliko se izvinjavaju haha Milenu boli Biljana i prava Anina kuma, e koja bolest, ženo leći se, uz Anu su njeni prijatelji, porodica i Aco, voljena je i poštovana, nikada srećnija a ti umesto zavisti ne izmišljaj verenike već nađi nekog, a sve što imaš danas si dobila preko Ane, njenog imena i života, zato nelaprdaj već kaži hvala,nezahvalnice