"NAJVIŠE SU ME BOLELE OČEVE SUZE" Matora s knedlom u grlu priznala kako je porodica reagovala na ISTOPOLNI BRAK sa Anitom!

Autor: P. R.

Zadruga

18.07.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka sa suzama u očima otkrila dešavanja iz porodičnog doma!

"NAJVIŠE SU ME BOLELE OČEVE SUZE" Matora s knedlom u grlu priznala kako je porodica reagovala na ISTOPOLNI BRAK sa Anitom!

Foto: printscreen/RTV Pink

Novopečeni bračni par Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović našle su se večeras u emisiji "Amidži šou", gde su sumirale utiske nakon venčanja i dotakle se komentara ljudi, dok je Matora otkrila kako njeni otac i majka gledaju na sve to, budući da su malo stariji.

Nije njima uopšte drago zbog svega i što je sve ovo javno, oni su malo stariji. Oni su već prihvatili sve i znaju, imala sam ja veze, njima je više to što ja odlazim od kuće i imam novi život, ženu, njima je to neshvatljivo. Toliko su me željni, ja sam baš vezana za porodicu. Baš je bilo emotivno kad sam im rekla, svi smo se rasplakali. Pogotovo moj otac, a znaš kako je kad vidiš očeve suze, najviše te zabole. Nikada im ne bih uskratila da budu baka i deka - iskrena je bila Matora sa suzama u očima, a potom se Anita nadovezala i da njenima takođe nije bilo svejedno u prvi mah, ali su prihvatili sve na kraju.

Podsetimo, bivše zadrugarke izgovorile su sudbonosno "da" pred matičarkom u luksuznoj vili na Svetom Stefanu, gde su okupile najbliže prijatelje, uglavnom one iz rijalitija. Među zvanicama našli su se Stefan Karić, Nenad Aleksić Ša sa verenicom Vanjom, Tijana Ajfon, Marko Đedović, Sandra Rešić, Ermina Pašović i drugi.

Anita je, inače, uzela Jovanino prezime, te se sada preziva Tomić.

Republika

Foto: Instagram.com

Matora i Anita venčanje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading