ŠAH-MAT NATAŠE MOSKVE: Obelodanila sve dokaze da je Car varao Aleksandru, zvao je u Crikvenicu, pa tražio OVO!

Autor:

Zadruga

17.07.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Moskva razvezala jezik, pa otkrila kako ju je Filip Car muvao!

ŠAH-MAT NATAŠE MOSKVE: Obelodanila sve dokaze da je Car varao Aleksandru, zvao je u Crikvenicu, pa tražio OVO!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Privatna arhiva, Instagram.com, printscreen/pink

Nedavno su u javnost isplivale prepiske između Filipa Cara i Nataše Moskve, koje su izazvale totalnu pometnju, s obzirom da je Filip u vezi sa Aleksandrom Nikolić, a muva bivšu zadrugarku Nikolićevoj iza leđa.

Kako je Car sve porekao i svalio krivicu na Natašu, Moskva se momentalno oglasila, pa raskrinkala Filipa i iznela dokaze.

Republika

Foto: instagram.com/natasha.moskwa, ATA Images

 

Naime, on ju je i zvao putem Instagrama, a Nataša je sve dokaze imala u svom telefonu, pa Filip ovo neće moći da demantuje:

- Javio mi se preko Instagrama i rekao da mi mora nešto hitno reći. Želeo je da me nazove preko video - poziva, ja imam taj video - poziv, gde se vidi da je on taj koji me je zvao. Ovo sad pokazujem, zato što je on demantovao. On je posle obrisao poruke koje je slao, ali video - pozivi postoje i ne mogu da se obriše. Više od 3 minuta je trajao taj video - poziv. Jako me je iznervirao, jer je pričao kako sam ja tražila medijsku pažnju, ja sam bila u medijima mnogo pre njega - objašnjavala je Nataša Moskva u jednoj emisiji.

Republika

Foto: Instagram/printscreen, Republika

 

- Nije me zvao jednom, više puta me je zvao, iz izlaska, pijan. Nekoliko puta me je pitao da li bih došla u Crikvenicu - otkrila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading