STRAVIČNE SCENE IZ CRNE GORE! Matora i Anita podivljale nakon venčanja, ovaj prizor zgrozio je javnost!

Autor:

Zadruga

12.07.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović demolirale su iznajmljenu vilu!

STRAVIČNE SCENE IZ CRNE GORE! Matora i Anita podivljale nakon venčanja, ovaj prizor zgrozio je javnost!

Foto: Instagram.com

Jovana Tomić Matora juče se svojoj izaranici Aniti Stanojlović zavetovala na večnu ljubav u luksuznoj vili na Svetom Stefanu, a sada se pohvalila kakav haos su ostavili posle burnog provoda.

Posle burne noći tokom koje se Matora i Anita slavile sa zadrugarima, a među kojima su Stefan Karić, Mikica Bojanić, Marko Đedović, Sandra Rešić, ona je odlučila da svojim pratiocima na Instagramu pokaže kakav haos su ostavili.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Jovana je usnimila sobe i deo luksuzne vile od 3 miliona evra koju je iznajmila za venčanje, a zbog kadrova koje je usnimila po sobama i haosu koji su ostavili - mnogi su se zgrozili.

- Evo sad ekskluzivno posle svadbe, soba broj jedan. Ovo je samo deo, a imamo i u drugoj vili isto situaciju. Soba broj dva - nabrajala je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vila

12.07.2023 16:12

Kakva sramota ! A Matora se tim hvali. Počelo je lepo ( do obreda večanja ) ali se posle sve "uvsšarilo ". Umesto da su dame sa manirima na takvom jednom mestiu , na svečanom obredu venčanja i u svečanim hsljinama, dame se popele na stokice i drmale stražnjicom kao pijane ...Očekivalo se od Sandre Rešić da pokaže manire ali, kafana je u njoj i nikad iz nje neće izaći. Zato i neće nikad pevati na nekim otmenim mestima. Alkohol je pokvario utisak (i pored svih potrošenih evra ) i ispalo je sve kao pijanka a ne Matorina svadba iz mašte. Ima jedna slika Ermine sa pijanom facom gde ni operacija nije pomogla da se od nje napravi neko lepše biće.