KOLEKTIVNO TETOVIRANJE NA SVADBI ANITE I MATORE! Karić ''SIMBOLIČNO'' istetovirao PIŠTOLJ! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.07.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora i Anita priredile gostima iznenađenje, svi se tetovirali.

KOLEKTIVNO TETOVIRANJE NA SVADBI ANITE I MATORE! Karić ''SIMBOLIČNO'' istetovirao PIŠTOLJ! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/ ivan_tattoo_vukcevic

Juče su se u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu na večnu ljubav zaklele Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, od juče Tomić.

Njih dve su proslavu priredile u jednoj luksuznoj vili sa pogledom na more, a žurka je trajala celu noć. Sa njima su bili njihovi prijatelji, među kojima i brojni zadrugari, a sudeći po snimcima sa društvenih mreža atmosfera je bila na vrhuncu i ova svadba će se prepričavati dugo.

Pored višespratne torte, vatrometa, venčanja na balkonu, bazena i mnogih drugih stvari, pravo iznenađenje za goste na ovoj svadbi je bila mogućnost da se istetoviraju. Naime, Matorin drug je tetovirao sve one koji su to želeli.

Pored Matore i Anite koje su se prve istetovirale - po deo srca na ruci, a kada im se ruke spoje nastaje celo, tetovirala se i Tijana Ajfon koja je napisala - Volim te jako, zatim Ermina Pašović, a onda i Stefan Karić koji je pored citata - Nemoj, pa se ne boj, koji je istetovirao na zglobu ruke, istetovirao i pištolj, što je mnoge šokirao s obzirom na to da se tereti da je krvnički pretukao Natašu Šaviju, te su ovo shvatili kao provokaciju i neprikladnu tetovažu s obzirom na to u kakvoj se situaciji trenutno nalazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Simbolika

12.07.2023 18:46

Koja simbolika pistolja?! Sa njim je prekrio slovo “j” njegove najvece ljubavi kako je sam nazivao. A rekao da je sve to njegov zivot I nista nece brisati! E moj Stefi, sta god pricao o njoj tvoji postupci i treptaj u tvom glasu kad se pomene njeno ime govore vise od reci. Trebace vremena da je iz srca izbrises! ,Taj pistolj ce “pucati” u tvoje srce svaki put kad ga pogledas. Nekad smo sami krivi za stvari koje nam se dese, zar ne?!