USRED SVADBE SE ISTETOVIRALE! Matora i Anita uradile tetovaže sa posebnom SIMBOLIKOM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.07.2023

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita i Jovana Tomić se venčale u Crnoj Gori.

USRED SVADBE SE ISTETOVIRALE! Matora i Anita uradile tetovaže sa posebnom SIMBOLIKOM! (FOTO)

Foto: Pink.rs, Instagram/Printscreen/ermina_pasovic

Jovana Tomić Matora

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, sada Tomić napravile su proslavu za pamćenje u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu gde su se zaklele na večnu ljubav.

Sudbonosno ''DA'' su izgovorile na balkonu luskuzne vile, nakon čega je usledio prvi ples uz pesmu Nine Badrić, a onda je počela žurka koja će se prepričavati.

Republika

Foto: Pink.rs

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

Naime, gosti su u neverovatnom raspoloženju, svi igraju, skaču i pevaju, a Matora i Anita ne staju. One ne kriju sreću zbog današnjeg dana, te ne prestaju da se grle i ljube. Torta je bila ispraćena trubačima i vatrometom koji je oduševio sve.

Njih dve su zatim iznenadile sve prisutne i istetovieale se usred svadbe i to na rukama gde su istetovirale polovine sreca koje postaje celo kada se dlanovi spoje.

Republika

Foto: pink.rs

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora se istetovirale

Podsetimo, ovo nije prva tetovaža koje su njih dve posvetile jedna drugoj. Kako jedna drugu nazivaju ''pile'', po izlasku iz rijaltiija su istetovirale simbol pileta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading