ANĐELA ZA MENE VIŠE NE POSTOJI: Moka Slavnić bio najveći fan, pa se JAVNO ODREKAO bivše Zvezdanove devojke!

Autor:

Zadruga

08.07.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stariji Slavnić ne želi ni da čuje za Đuričićevu, potpuno ga je razočarala!

ANĐELA ZA MENE VIŠE NE POSTOJI: Moka Slavnić bio najveći fan, pa se JAVNO ODREKAO bivše Zvezdanove devojke!

Foto: Republika.rs

Moka Slavnić, otac diskvalifikovanog zadrugara Zvezdana Slavnića, bio je najveći pobornik veze svog sina sa Anđelom Đuričić, koja je nedavno prekinuta. Anđela ima novog dečka, koji je takođe stariji od nje, a Moka se oglasio i otkrio šta misli o tome.

- Dobro, i ja sam do skoro imao mlađu devojku. Ako si sposoban i još očuvan, to ne predstavlja nikakvu manu i prepreku. To je njen izbor - našalio se na početku razgovora Moka.

Republika

Foto: Instagram.com/zoran_slavnic_moka_

Moka, Zvezdan i Anđela

Kako kaže, Anđela ga je razočarala na kraju iako je sve nade polagao u nju.

- Ja sam stariji čovek i volim da to bude dostojanstveno, bez svađa i bez foliranja kako je to bilo. To su stvari koje se drže među 4 zida, imali smo prilike da vidimo gospođicu Anu u Zadruzi koja je to radila kako to ružno izgleda - iskreno kaže Slavnić pa dodaje:

- Anđela lično za mene više ne postoji. Ne zameram joj niti imam pravo da joj zamerim ako želi da bude sa drugim dečkom. Zašto ne postoji? Ne postoji zato što nije ispala minimalno kulturna da se javi, ne mora čak ni da mi se zahvali. Svi su videli i svi znaju šta sam uradio za oboje, pogotovo za nju. Što se tiče njenog dečka tj. izbora, želim joj sve najbolje. Mlada je i ima prava da ide svojim putem, ali za to uvek postoji stil i način. Moraš da budeš šmeker, a ne seljak - rekao je Moka za "Blic".

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Moka Slavnić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Cg

08.07.2023 18:10

Hej covjece,htio si je silovati ako vec i nisi,jesi li malouman,folirantu

Dane

09.07.2023 05:03

Prelepa Andjela ima novog mlaića koi je sedam godina stariji od nje. Žestok mladjani Crnogorac jel lep kao Apolon Poštuje je , obožava kao i ona njega. Biznismen iz Budve. Frajerčina! Uživa u njegovoj zaštiti. Zveki je završena priča, a ne zaslužuje je. Mnogo je sua u Zadruzi prolila jer je nije poštovao i uvažavao. Lepoto, žeimo ti svu sreću ovoga sveta.Konačno si izabrala pravog frajera. Ne obraćaj pažnju na hejtere, nisu redni pomena. Malena obožavamo te! Pozz iz BGD