ALEKS OTKRILA O ČEMU ĆE PISATI U AUTOBIOGRAFIJI: Svedočiću o Veljinom kokainu i orgijama!

Autor:

Zadruga

08.07.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić poverila drugarici da će u knjizi da otkrije sve o Veljku Belivuku i njegovim ljudima, ali i poznatim pevačicama, manekenkama i starletama, koje su bile s njima. Kako kaže, opisaće do detalja njihove žurke i bukvalno sve o prostituciji, koja toliko sve intrigira.

ALEKS OTKRILA O ČEMU ĆE PISATI U AUTOBIOGRAFIJI: Svedočiću o Veljinom kokainu i orgijama!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ, ATAImages

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, malo je reći, šokirala je sve sve kada je donela odluku da napiše knjigu o svom burnom životu, te najavila da će to biti "njena istina, bez ulepšavanja", a njena drugarica otkriva da će Aleks u knjizi, između ostalog, svedočiti i o Veljinom kokainu i orgijama.

Bivša animir-dama iz Bujanovca i sama je otkrila da će progovoriti o vezi s ozloglašenim klanom Veljka Belivuka, kao i o albanskim i makedonskim krimosima s kojima je bila povezivana jer često nailazi na kritike i osude zbog poslova koje je radila, te je sada rešila da hejterima odgovori putem autobiografije u kojoj će se naći detalji koji su i danas nepoznati javnosti.

- Pošto mnogi od vas misle da znaju sve o meni i mom životu, a ne možete biti dalji od istine, rešila sam da napišem autobiografiju, pa da se čuje i moja, istinita, strana priče. Gola istina, bez ulepšavanja. Knjiga stiže uskoro - otkrila je pre nekoliko dana Aleksandra.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić planira da otkrije golu istinu

Nakon toga stupili smo u kontakt s Nikolićkinom drugaricom, koja nije želela da joj otkrivamo identitet, pa nam je rekla da joj je starleta otprilike rekla šta će se sve naći u kontroverznoj knjizi, kao i da Aleks najviše od svega želi da zauvek bude s Carem.

- Aleks više ne može da se bori s raznim pričama, pa je rešila da sve prizna i jednom za svagda stavi tačku na svoju prošlost. Kao što je onda u rijalitiju priznala da je radila kao animir-dama u Bujanovcu, Makedoniji i Albaniji, tako je i sada rešila sve da prizna. U knjizi će se sigurno naći njeno detinjstvo, njen težak život i preživljavanje, kao i trenutak kada je presekla i otišla preko da radi u klubu da bi prehranila majku i sebe - priča Nikolićkina drugarica za naš list i dodaje:

- Baš smo pričale i posavetovala sam je da sada napiše sve, da sve prizna i da se više zaustavi priča o njenoj prošlosti. Rekla mi je ovako: "Muka mi je više od svega. Napisaću kroz sve što sam prošla, pa neka me osude, bar sam rekla istinu. Reći ću o Veljinim ljudima kako jeste, a ne kako se pričalo. Opisaću njihove žurke i bukvalno sve o prostituciji, koja toliko sve intrigira. Neću štedeti ni poznate pevačice, manekenke i starlete koje su bile s njim. Svedočiću o Veljinom kokainu i orgijama! Napisaću i sve o Makedoniji i Albaniji i ljudima s kojima sam se tamo upoznala. Zaslužujem novi život, hoću da uspem s Filipom i zauvek ostavim prošlost iza sebe." Razumem je i zaista bih volela da bude srećna s Carem pošto je ona dobra osoba i zaslužuje sve najbolje.

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolič i Filip Car

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s Aleksandrom Nikolić, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na broj poznat redakciji.

Sarađivala i s Belivukovim koljačem Dejanom Tešićem

Aleks se prvo našla u centru skandala oko afere "Bujanovac", a nakon toga je povezivana s Veljinim saradnikom koljačem Dejanom Tešićem.

- Aleksandra je samo jedna od rijaliti-učesnica koje su se bavile prostitucijom još u Bujanovcu, odakle kreće cela priča. Aleks ima zabranu da uđe u Tursku jer su je uhvatili da nelegalno radi kao prostitutka. Ona je bila devojka Velje Nevolje, a podvodio ju je Belivukov bliski saradnik Dejan Tešić - rekla je tada Makedonka Katica Sekovska, koja je u lokalu u kom se sve odvijalo radila za šankom i bila očevidac mnogih situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lana BG

08.07.2023 09:03

A drugarica koja otkriva je Taki ili Zijad.