POLUPALA KUĆU, PA PRETILA VELJOM NEVOLJOM! Otkrivamo šok detalje žestokog raskida Cara i Aleks, haos u Crikvenici!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra zgrabila Carev telefon i pronašla skandalozne dokaze prevare, pa polupala sve po kući i zapretila klanom Velje Nevolje!

POLUPALA KUĆU, PA PRETILA VELJOM NEVOLJOM! Otkrivamo šok detalje žestokog raskida Cara i Aleks, haos u Crikvenici!

Foto: YouTube/Printscreen

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić šutnula je Filipa Cara nakon što je saznala da ju je prevario sa Anđelom Đuričić i Milicom Veselinović. Pošto je mislila da se njen izabranik i odnedavno verenik promenio, te da će se s njim skrasiti u Crikvenici, Aleks je odlepila kada je shvatila da se gadno prevarila i naivno mu verovala.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić se gadno razočarala u Filipa Cara

Dok je ona dolazila u Beograd zbog obaveza koje ima na TV Pink oko snimanja emisija, on ju je varao s njenim ljutim rivalkama. Naime, Car se nakon Anđelinog raskida sa Zvezdanom prvo video s njom, a odmah zatim i s Milicom, s kojom ga je Aleksandra lično zatekla kada je dan ranije došla da ga iznenadi.

- Aleks je bila spremna da mu poveri ceo život, da se preseli u Hrvatsku zbog njega. Ona je čak bila na ivici da mu poveri sve pare koje je dobila u "Zadruzi". Na njenu sreću, to se nije desilo. Prvi put kada je dolazila u Beograd, Car je trebalo da ide s njom, ali se tada žalio kako se ne oseća dobro, te da će ipak ostati. U tom periodu njega je posetila Milica Veselinović. Naravno, viđali su se u jednom apartmanu. Imali su se*s na noć. Posle se ona vratila kući, a on je mislio da se neće saznati - počinje priču izvor blizak paru, pa nastavlja:

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić, Filip Car, Milica Veselinović

- Ona tada ništa nije slutila, uspeo je da sakrije. U međuvremenu je saznao i da je Anđela u Hrvatskoj, pa joj je pisao. Ipak je to bila stara šema od letos. I njih dvoje su se videli. I s njom je prevario Aleks. Posle toga Aleksandra je opet došla u Beograd jer je ponovo imala emisiju. Car ni tada nije išao s njom. Kako je mislio da će se vratiti sutradan, on je iscimao Milicu da se ponovo vide. Međutim, Aleks je isplanirala da mu napravi iznenađenje i pojavi se dan ranije. Ona se vratila u Crikvenicu, ne sluteći šta se desilo, i tamo ga zatekla kako je vara s Veselinovićevom. Nastao je opšti haos! Nikolićka je zgrabila i Carev telefon i videla sve poruke s Milicom i Anđelom. Momentalno je počela da lupa sve po kući. Zatim je zgrabila svoje stvari, i to one lične, i pobegla. Blokirala je Filipa na svim mrežama. Pre toga mu je samo zapretila drugarima, a svi znamo da je bila bliska s klanom Velje Nevolje - završava izvor blizak kontroverznom paru.

Republika

Foto: ATAImages

FIlip Car neće više smeti u Beograd

Posle burnog raskida Aleksandra je navodno prespavala u nekom motelu, a onda je ujutru otišla za Srbiju. Ona više neće da čuje za Cara. Precrtala ga je za ceo život i zabranila mu dođe u Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Goca

28.06.2023 21:14

Hahaha,a sta reci o ovoj sorti ljudi

Aba

28.06.2023 21:28

Ako je sve ovo istina onda se ja samo pitam : Ko je veća propalica (da se ne izrazim prosije ) da li Milica ili Anđela ? Nadam se ipak da je ovo sve laž i da te dve devojke imaju makar mrvicu ljudskosti i dostojandrva.

MIA

28.06.2023 21:28

ALEKS, PA SVI SU SAZNALI DA JE BIO U SEKSI ŠEMI SA aNDJELOM TOKOM LETA, SAMO SI TI OSTALA NEOBAVEŠTENA

Vojvotkinja Tolstoj

29.06.2023 11:20

Zamisli ove poganštine, "to se pređu kilometri" zbog Filipa Cara ! Sirovina, treba ga zaobići u širokom luku, a nekmoli još trčati za njim kao da je jedino muško na ovome svetu, a izgleda kao deda ! A i ova kvazipobednica (Aleksandra), takvo i toliko "iskustvo koje ima sa ovom sortom ljudi", da ne može da zaključi da se on nikada neće promeniti (možda "malo" od slučaja do slučaja), ali u principu - NIKAD ! DEBELI KOMPLEKSI, A NIKAKAV !! Pobogu Aleksandra, ceo život si sa "takvim" momcima "s one strane", ma bre = NE menjaju se oni za života. vidi, da li te hoće neko normalan, da se spasiš... kakvo bre "zaljubljivanje", zar u to veruješ ??