NEĆE DETE DA MI ODREĐUJE ŽIVOT: Anitu ne zanima kako će joj sin prihvatiti vezu sa Matorom, verene zadrugarke uskoro dobijaju bebu!

Autor:

Zadruga

29.06.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović odlučna, veza sa Matorom joj je na prvom mestu!

NEĆE DETE DA MI ODREĐUJE ŽIVOT: Anitu ne zanima kako će joj sin prihvatiti vezu sa Matorom, verene zadrugarke uskoro dobijaju bebu!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

U sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovala je Anita Stanojlović, koja je iskreno govorila o braku sa Jovanom Tomić Matorom, ali i trudnoći, o kojoj su već razgovarali.

Naime, pošto se Anita ostvarila u ulozi majke, sada će to uraditi Matora, koje planiraju edukaciju o roditeljstvu i uskoro idu u Prag tim povodom:

- Obratio bih se Aniti. Ja sam dosta konzervativan po pitanju muško muških i žensko ženskih odnosa. Kako bi ti odreagovala kada ti sin odraste i bude u vezi s muškarcem? - pitao je gledalac.

- Ja sam vrlo savremena, to je moje dete, šta god da odluči ja ću da ga podržim - rekla je Anita.

- On nosi prezime tvog bivšeg dečka ili muža? - pitao je gledalac.

- Do ulaska u "Zadrugu" je nosio moje, a pri ulasku sam promenila da nosi njegovo...Nema prava, ja sam staratelj. Ja bih volela da moje dete nađe sutra devojku, ali ako bude s muškarcem, podržaću. Što se tiče mog bivšeg muža, iako nismo u dobrim odnosima, vaspitavamo ga da mu bude najbolje. Ne pričamo mu ništa loše jedno o drugom - odgovorila je Anita.

Republika

Foto: Republika

 

- Tvoj sin nađe devojku i kaže ti da hoće da prekineš sa Matorom, šta bi uradila - pitao je gledalac.

- Ne može dete da mi određuje ljubavni život - rekla je Anita, a onda se osvrnula na dete sa Matorom.

- Da, ići će u Prag, tako da ćemo uskoro imati bebu. Jovana i ja ćemo ići na edukaciju o tome kako ćemo da vaspitavamo to dete, tako da verujemo da našoj deci neće faliti ništa - otkrila je Anita.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading