PEVAČICI TOKOM KONCERTA PUKAO KORSET: Rukama drži grudi, snimak postao VIRALAN! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivia Rodrigo doživela je veliku neprijatnost na svom nastupu!

PEVAČICI TOKOM KONCERTA PUKAO KORSET: Rukama drži grudi, snimak postao VIRALAN! (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen

Američka pevačica Olivija Rodrigo, koja ima 21 godinu, privlači pažnju događajima na svojoj aktuelnoj "GUTS" svetskoj turneji. Počevši u februaru, turneja je bila uzbudljiva, da se najblaže izrazimo.

Na nedavnom koncertu, jedan fan je bacio buket prema Oliviji, koji ju je pogodio u glavu, iznenadivši je. Ipak, brzo se oporavila i nastavila da pozdravlja druge uzbuđene fanove. Ovaj incident je privukao značajnu pažnju, sa mnogima koji su kritikovali postupak fana kao nepoštovanje i potencijalno štetno za pevačicu.

Tokom nastupa u Londonu, Olivija je doživela problem sa odećom kada joj se top pokidao na sceni. Ipak, nije se obeshrabrila, nastavila je da peva dok je jedan od njenih plesača primetio problem i pokušao da joj pomogne, stvarajući veseli trenutak koji je nasmejao mnoge u publici.

 

@rosabain She handled it like an absolute champ though omg I love her!!!😭🫶🏻💜⭐️✨ #fyp #olivia #oliviarodrigo #oliviarodrigoguts #guts #gutstour #gutstourlondon #london #02 #o2arena #uk @Olivia Rodrigo @livies hq ❤️ ♬ original sound - Rosa⸆⸉🎀

 

Olivija Rodrigo, poznata po ulogama u Diznijevim "Bizaardvark" i "High School Musical: The Musical: The Series", prešla je na uspešnu muzičku karijeru. Stekla je veliki broj pratilaca i proglašena je jednom od najpopularnijih pevačica svoje generacije. Njeni hitovi "Obsessed", "Deja vu", "Drivers license" i "Vampire" dodatno su učvrstili njen prisustvo u muzičkoj industriji.

Sa svojom "GUTS" turnejom koja traje, Olivija Rodrigo i dalje uspeva da očara publiku širom sveta, uprkos povremenim neočekivanim neprijatnostima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading