MAJA UPOZORENA NA ZVEZDANA: Šok priznanje Slavnićeve BIVŠE, ne sme nikako da ga PUSTI U STAN!

Autor:

Zadruga

26.06.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina u emisiji "Narod pita"

MAJA UPOZORENA NA ZVEZDANA: Šok priznanje Slavnićeve BIVŠE, ne sme nikako da ga PUSTI U STAN!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" Ana Ćurčić sinoć je bila gošća u emisiji "Narod pita". Između ostalog, tokom gostovanja se dotakla i svog odnosa sa Majom Marinković. Njih dve su prvo bile u odličnim odnosima, da bi se potom posvađale kad je Maja ušla u vezu sa Zvezdanom Slavnićem, a onda su se i pomirile.

Ana je sinoć priznala da je Maju krišom upozorila na Zvezdana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana 

- Prišla sam joj da joj izjavim saučešće. Ništa mene nije povredilo to za Zvezdana, nego njen odnos prema meni. Nisam očekivala. Šta god mi je trebalo, ona je neko ko ti vrlo srdačno daje i onda mi se iskreno izvinila i ja sam njoj. Prešle smo preko toga i nastavile kako je bilo. U jednom momentu sam joj rekla da vodi računa i da je ona devojka koja je samostalna, sa kim će da bude, njena stvar. Šapnula sam joj da vodi računa da ima stan i pare i da pazi da joj se Zvezdan ne prikači - rekla je Ana.

- Kako komentarišeš i to što su zadrugari govorili, bila su i pitanja, da si nahranila sujetu kada je Zvezdan prevario Anđelu s Majom - pitala je voditeljka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana i Dušica

- Nisam nahranila svoju sujetu, čak sam i bila vidno iznenađena da je Zvezdan prevario Anđelu, jer je ostavio mene zbog velike ljubavi, pa je ostavio i njju zbog Maje. Ja sam mnoge stvari otkrila i suočila se kakav je on, u mnogim situacijama je bio prekriven. Sve se lomilo preko mene, ispala sam kriva što sam dobra sa Majom. Šta je meni Maja kriva?! Meni je Slavnić kriv, pa i Anđela - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading